Stolica999 Опубліковано: 23 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2010 Друзья подскажите,хочу купить участок,но там целевое назначение СГ виробництво,читал что если перевести по ЛКХ,то можно и домик на нем построить,кто что скажет возможно ли все это Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 23 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2010 Друзья подскажите,хочу купить участок,но там целевое назначение СГ виробництво,читал что если перевести по ЛКХ,то можно и домик на нем построить,кто что скажет возможно ли все это Вопрос в том, как Вы его купите... мораторий сейчас (то, что обходы есть я знаю). Кроме того, перевод под ЛКХ не поможет, если уже переводить, то в садоводство или под застройку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stolica999 Опубліковано: 23 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2010 Размер участка около19га,в чем скажится преимущество под садоводство,перед ЛКХ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 23 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2010 Размер участка около19га,в чем скажится преимущество под садоводство,перед ЛКХ В том, что на участке под садоводство можно строить, а на ЛКХ - читайте тут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз