Dimya Опубліковано: 22 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2010 Какаим забором (материалом) дешевле оградить большую територию обьекта, чтобы было безопасно (если возможно) и дешево (можно оптимально по цене) ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 22 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2010 Какаим забором (материалом) дешевле оградить большую територию обьекта, чтобы было безопасно (если возможно) и дешево (можно оптимально по цене) ? 2-3 кавказские овчарки - и можете оградить просто рабицей :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Иванов Опубліковано: 23 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2010 профнастил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгенич Опубліковано: 23 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2010 Какаим забором (материалом) дешевле оградить большую територию обьекта, чтобы было безопасно (если возможно) и дешево (можно оптимально по цене) ? Безопасно и дёшиво....хм.... разные вещи. Я думаю самое лучшее соотношение цена-качество будет : www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=435053&postcount=98 Надёжно, красиво и так-же сравнительно бюджетно: www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=18969 а вообще много информации в темах: www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=13240 и www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=28956 Принимайте решение. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitzas Опубліковано: 23 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2010 2-3 кавказские овчарки - и можете оградить просто рабицей :D :D Как из дешевого варианта можно колючую проволку натянуть (електричество по желанию, зато надежно). Я сторонник доберманов. 2 бойца и за территорию можете быть спокойны. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз