EugeneH Опубліковано: 20 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2010 Подзвонили мені зі страхової, запропонували застрахувати цивільну відповідальність на місяць раніше - ніби-то з 1-го травня піднімуть вартість страхування цивільної відповідальності. Хтось щось чув стосовно цього подорожчання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cfifpa Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 Помоему это новый развод от страховых. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 Так вроде же было уже подорожание... Я в субботу страхерил своё авто по ГО, так заплатил 586грн. и плюс 340 грн. для того, чтобы ответственность перед третьим лицом повысилась до 200 000 грн. Да, кстати, у меня ещё жена вписана в ГОшке. Может по этому дороже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baton1976 Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 Подзвонили мені зі страхової, запропонували застрахувати цивільну відповідальність на місяць раніше - ніби-то з 1-го травня піднімуть вартість страхування цивільної відповідальності. Хтось щось чув стосовно цього подорожчання? Планировали поднять с 1 апреля, но я на прошлой неделе еще по старым тарифам застраховался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз