Kubik Опубліковано: 19 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 Саженцы клематиса сортового Рамона.Цена от 20-50 гривен в зависимости от размера куста. 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Afa Опубліковано: 20 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2010 Я бы купила большой куст. А он вымерзает? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invis Опубліковано: 20 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2010 Afa, на зиму надо укрывать, наш перезимовал, слава Богу.) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kubik Опубліковано: 21 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 Наш зимует уже лет 10 без укрытия. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
magnetizm Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 Наш зимует уже лет 10 без укрытия. вопрос - он пахучий у вас или нет? и где забирать клематис? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexml Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 а какие размеры кустов и где забирать? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Azimut Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 И я хочу такой клематис !! Есть ли ещё саженцы и как можно их приобрести? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МЭН Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 Дайте ответ, какие сорта климатисов у Вас есть в наличии. Возможна ли доставка в г. Донецк? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 22 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2010 Я бы купила большой куст. А он вымерзает? У меня 20 лет без укрытия . Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення