magary4 Опубліковано: 19 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 снимаю дорожки и ложу тротуарную плитку. куда девать асфальт? бить на щебень? или есть более рационально решение. в принципе я бы заасфальтировал бы дорожку к туалету но я пробовал в домашних условиях на костре в корыте его хрен растопишь легче разбить и забетонить им. или мож я не правильно делал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 24 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2010 снимаю дорожки и ложу тротуарную плитку. куда девать асфальт? бить на щебень? или есть более рационально решение. в принципе я бы заасфальтировал бы дорожку к туалету но я пробовал в домашних условиях на костре в корыте его хрен растопишь легче разбить и забетонить им. или мож я не правильно делал? не знаю что у вас за асфальт . я разогревал и нормально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
magary4 Опубліковано: 10 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня 2010 GEORG, а чем Вы разогревали как вообще процедура разогрева и укладки выглядела! сколько нужно битума? тут вообще мысль возникла: засыпать щебневую подушку, разложить куски асфальта, взять балон с газом и горелкой греть и сразу трамбовать. что скажите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз