Yarko Опубліковано: 19 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 Що у Львові є окрім Епіцентру? Цікавлять як розетки-включателі (Легран чи Шнайдер чи щось подібне) так і автомати, УЗО ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 19 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 А чего надобно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zai Опубліковано: 19 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 Що у Львові є окрім Епіцентру? Цікавлять як розетки-включателі (Легран чи Шнайдер чи щось подібне) так і автомати, УЗО ... Есть Практикер и Новая линия Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yarko Опубліковано: 19 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 А чего надобно? Відправив в особисті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yarko Опубліковано: 19 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 Есть Практикер и Новая линия ага, а ще Південний, Торпедо. Вибір Епіцентру мене насправді влаштовує, просто хотілось знати наскільки там конкурентні ціни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 22 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2010 Що у Львові є окрім Епіцентру? Цікавлять як розетки-включателі (Легран чи Шнайдер чи щось подібне) так і автомати, УЗО ... Зверніться у фірму Торговий дім Будмаркет що на вул. Шевченка. Вони офіційні дистрибютори Шнайдера - сам у них працював після представництва Шнайдера, так сказати піднімав технічний і комерційний рівень партнера . Спитайте Романа і скажіть що від Ігора Сменова, він вам у всьому поможе. Я багатьом знайомим так радив і всі залишились задоволені, а потім було 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yarko Опубліковано: 18 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 2010 Зверніться у фірму Торговий дім Будмаркет що на вул. Шевченка. Вони офіційні дистрибютори Шнайдера - сам у них працював після представництва Шнайдера, так сказати піднімав технічний і комерційний рівень партнера . Спитайте Романа і скажіть що від Ігора Сменова, він вам у всьому поможе. Я багатьом знайомим так радив і всі залишились задоволені, а потім було Сьогодні закупився в Будмаркеті. Хлопці все показали, допомогли розібратись з нюансами. Те чого не вистачає дозамовлять з іншого складу. І ціну зробили конкурентну. Одним словом - рекомендую. SIV, з мене Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 18 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2010 Сьогодні закупився в Будмаркеті. Хлопці все показали, допомогли розібратись з нюансами. Те чого не вистачає дозамовлять з іншого складу. І ціну зробили конкурентну. Одним словом - рекомендую. SIV, з мене Я за вас радий, і радий що зміг допомогти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evil1207 Опубліковано: 30 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2011 Ще є електромайстер на О.Степанівни, 45; ціни не найнижчі але широкий асортимент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 30 червня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2011 Ще є електромайстер на О.Степанівни, 45; ціни не найнижчі але широкий асортимент. Ага, і сервіс ну його ..... Поки керівництву не нажалієшся, від менеджерів не дочекаєшся. Для мене ця компанія в чорному списку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ELEKTROVOZ Опубліковано: 9 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2015 (ссылка устарела) - інтернет-магазин електротоварів Електровоз, знаходиться у Львові. Ціни значно кращі, ще і привеземо додому. У нас все для електрики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз