Ника_1 Опубліковано: 19 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 вот мы тут рассуждаем о конце света 2012, а люди оказывается старательно к нему готовятся, заплатив десятку лимонов долларов... даже и не знаю, тут плакать или смеяться ? а вы чего думаете? статья ниже korrespondent.net/business/realestate/1068363 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 20 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2010 На чём только люди не зарабатывают. И ведутся же на это. Раз есть предложение, значит есть спрос. Тоже мне, новоявленные "Дети подземелья"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгения Опубліковано: 20 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2010 баян, еще позапрошлогодний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 баян, еще позапрошлогодний А Вы уже купили себе там койко-место? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгения Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 я себе во дворе выкопала ,обустроила и укрепила!!! Правда, продавали бункеры в фотонедвижимости в самом начале моей стройки(дай Бог памяти-2008году:D) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teonit Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 я себе во дворе выкопала ,обустроила и укрепила!!! Адресочком не поделитесь? В случае БП - мы идём к вам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз