Crazy Опубліковано: 14 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2010 Есть старая неглубокая скважина - труба 100 мм, зеркало - 5 м, вся скважина 8 м. Что можно в нее засунуть из недорогого. Насосную станцию ставить не хочу. Пробовал Каштан 2П - не лезет. Какие есть варианты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_dim_ Опубліковано: 14 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2010 вроде есть водолеи 3" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 14 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2010 вроде есть водолеи 3" Это было бы слишком просто. Тогда уж ставить станцию. Я ищу какой-то совсем простой насос. Позже, если будет нормальный дебет, то поставлю станцию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zyxer Опубліковано: 14 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2010 Это было бы слишком просто. Тогда уж ставить станцию. Я ищу какой-то совсем простой насос. Позже, если будет нормальный дебет, то поставлю станцию. Ручной насос, очень просто, рычаг наверху внутри поршень - что-то типа колонки - Вы же ищете простой насос... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз