Сергей_84 Опубліковано: 25 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2010 Прочитайте ветку и вы узнаете где объект!!!! У человека задача чем побыстрее осилить чем большее количество веток...а для этого их читать не обязательно, главное не забыть свои услуги предложить8-) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
О_ВК Опубліковано: 25 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2010 Есть два варианта решить проблему: 1.Установить радиатор под столешницей а в столешнице вырезается отверстие для решотки через которую будет выходить тёплый воздух. + в притворной доске кухни (закрывает ножки) то-же решетку для воздухозабора А из практики таких установок эти радиаторы в 95% случаев стоят отключенными в связи с: - попаданием всякого якого в решетку на столешнице - вода, крошки и т п; - труднодоступностью регулировки и отключения. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Legalize Опубліковано: 26 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2010 Есть два варианта решить проблему: 1.Установить радиатор под столешницей а в столешнице вырезается отверстие для решотки через которую будет выходить тёплый воздух. 2.В эркере под окнами установить в пол Фанкоил. Дякую. Ще подивіться будь-ласка такий варіант, чи можна радіатором збоку від вікон еркера - обігріти цей клаптик приміщення? При тому, що там ще ТП планується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Legalize Опубліковано: 26 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2010 Здраствуйте! Вопрос! Почему такая неприязнь к Упонору? ))) Мировой лидер по производству систем отопления и водоснабжения. Из-за цены или что-то ещё? перегляньте гілку, я звертався до профі і просив їхньої поради. Щиро кажучи, я здивований тим, наскільки доступно і оперативно мені намагаються допомогти знайти рішення незнайомі мені люди. А Ви по сабжу можете прокоментувати? "Світовий лідер" - так би і зробив в першу чергу, - а емоції залиште піарщикам/брендменеджерам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пролин Опубліковано: 26 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2010 Ще подивіться будь-ласка такий варіант, чи можна радіатором збоку від вікон еркера - обігріти цей клаптик приміщення? При тому, що там ще ТП планується. В этом помещении, как и в соседних с ним теплопотери могут быть покрытты работой только теплых полов. Я об этом Вам выше сообщал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Interso Опубліковано: 26 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2010 (змінено) Дякую. Ще подивіться будь-ласка такий варіант, чи можна радіатором збоку від вікон еркера - обігріти цей клаптик приміщення? При тому, що там ще ТП планується. Звичайно можна там поставити радіатор але по дизайну буде недуже. Подивіться ссилку по поводу Фанкойлів,я вам писав у варіанті другому як можна вирішити це питання.Але вибирати вам. (ссылка устарела) Змінено 26 квітня 2010 користувачем Interso Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Legalize Опубліковано: 26 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2010 Зараз подивився оригінальний проект, який поляки малювали - він там і стоїть, з лівої сторони. А я тут велосипед видумую. Ще питання: чи можна розмістити радіатор під барною стійкою? як на ескізі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Interso Опубліковано: 26 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2010 [quote=Legalize; Зараз подивився оригінальний проект, який поляки малювали - він там і стоїть, з лівої сторони. А я тут велосипед видумую. Ще питання: чи можна розмістити радіатор під барною стійкою? як на ескізі. По відношенню барної стійки я собі так би не робив. По перше конвекція радіатора зменшиться по друге ви будете сидіти за стійкою і питимете чай,каву чи сто грам а тут вам ще і радіатор буде підігрівати і може получитися дискомфорт від жари.Але можна подумати де буде ліпше чи під вікном чи під барною стійкою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Legalize Опубліковано: 15 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2010 Хто займається продажем або може порадити, де купити радіатори? KERMI FKO 11 500/400 336 W 2 шт KERMI FKO 11 500/500 420 W 1 шт KERMI FKO 11 500/800 672 W 2 шт KERMI FKO 22 500/500 721 W 5 шт KERMI FKO 22 500/600 865 W 1 шт KERMI FKO 22 500/700 1009 W 4 шт KERMI FKO 22 500/800 1153 W 3 шт KERMI FKO 22 500/900 1297 W 3 шт Дякую. П.С. Ще запитання в догонку, даруйте. Планується на ГВС бойлер опосередкованого нагріву (можливо Bosch WST ST 160-2E), котел мені потрібен двоконтурний? чи одноконтурний? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 15 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2010 Хто займається продажем або може порадити, де купити радіатори? KERMI FKO 11 500/400 336 W 2 шт KERMI FKO 11 500/500 420 W 1 шт KERMI FKO 11 500/800 672 W 2 шт KERMI FKO 22 500/500 721 W 5 шт KERMI FKO 22 500/600 865 W 1 шт KERMI FKO 22 500/700 1009 W 4 шт KERMI FKO 22 500/800 1153 W 3 шт KERMI FKO 22 500/900 1297 W 3 шт Дякую. П.С. Ще запитання в догонку, даруйте. Планується на ГВС бойлер опосередкованого нагріву (можливо Bosch WST ST 160-2E), котел мені потрібен двоконтурний? чи одноконтурний? Пишите murava. Если снизойдет, то поможет. Если не поможет, то обращайтесь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Legalize Опубліковано: 17 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2010 - аналоги не цікавлять - некомплект теж не цікавить - після радіаторів куплю котел, бойлер, труби, фіттінги, насови, колектори і т.д. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз