svdx Опубліковано: 13 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2010 пропонують дешевий пінобетон,а всі кажуть краще газобетон,або керамічні блоки?Що порадите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 13 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2010 пропонують дешевий пінобетон,а всі кажуть краще газобетон,або керамічні блоки?Що порадите? Пінобетон а тим більше дешевий це :bad: Попросіть сертифікат якості, ТУ, протокол офіційних випробувань і тоді побачите реакцію продавця. Я для себе вибрав газобетон YTONG. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blitsbud Опубліковано: 14 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2010 Посоветовали бы керамические блоки, всетаки преродный экологически чистый материал и утеплять ненужно, Львов близко к границе цена очень привлекательная получиться. 80673203718 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yosis Опубліковано: 16 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2010 Посоветовали бы керамические блоки, всетаки преродный экологически чистый материал и утеплять ненужно, Львов близко к границе цена очень привлекательная получиться. 80673203718 Уважаемый Блицбуд, хоть я и покупаю у вас материалы, но, пожалуйста, обратите внимание на орфографию в сообщениях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blitsbud Опубліковано: 19 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 Посоветовали бы керамические блоки, всетаки преродный экологически чистый материал и утеплять ненужно, Львов близко к границе цена очень привлекательная получиться. 80673203718 Прошу прощения: все-таки природный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svdx Опубліковано: 20 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2010 Всім дякую,зупинився на Ютонг-економія може сягнути до 30 відсотків у порівнянні з цеглою(але це приблизний підрахунок)!але б ще майстрів досвідчених найти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 22 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2010 Всім дякую,зупинився на Ютонг-економія може сягнути до 30 відсотків у порівнянні з цеглою(але це приблизний підрахунок)!але б ще майстрів досвідчених найти... Можу дати контакт мого прораба, з газобетоном працює не перший рік. І взагалі все робить так як я вимагаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KANAFONJA Опубліковано: 17 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2011 яка ціна з доставкою в Луцьк ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yri Опубліковано: 17 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 думаю сразу все станет понятно кирпичь поризований блок и газобетон 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svdx Опубліковано: 17 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2012 а ещё непонятней сколько оно простоит лет(обещают много),пойди потом найди продавца,хотя ничто не вечно,но дом не унитаз,раз в 5 лет не менять хотя хочется так :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fedorovych Опубліковано: 27 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2012 вибирайте або газоблоки або керамоблоки (але тут теж уважно серед тих блоків різні фірми вже дуже різну якість роблять) приклад протерм - дуже дорогий (привязка до євро) кератерт - норм ціна якість була у 2011 р СБК Керамкомфорт - у Львові взагалі жахливої якості і теплові властивості теж дуже погані Приклад із прорахованими ВСІМА затратами, які були на будівництво тут dim.promotion-soft.com/build/cina/ Будувалось із кератерму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivas' Опубліковано: 9 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2012 Можу порадити бригаду із Тернопільської області. Ось номер. +380968146989 Віктор Іванович Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз