Kubik Опубліковано: 8 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2010 Добрый день форумчане.У нас есть клубника на продажу: -ремонтантная "Префьюжен"-это клубника плодоносит всё лето.Размножается усами .Ягода плотная,сочная ,ароматная,несклонна к серой гнили .Есть кустов 200-250 по цене 7грн.куст. Клубнику выращивает мама ,а мы решили ей помочь продать ,если получится. Если кого заинтересует на эти выходные можем привести.Забирать на Троещине или на Дарницком вокзал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лонский Опубліковано: 9 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2010 Доброе утро. Если можно зарезервируйте 15 кустов клубники. И уточните на Дарницком вокзале в какое время можно забтрать?. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t_igor Опубліковано: 10 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2010 Добрый день, взял бы 10 кустов. надо до 16 мая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slim3 Опубліковано: 13 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2010 Добрый день, взял бы кустов 20. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wrigleys Опубліковано: 14 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2010 Готов взять 15 кустов и сам заехать забрать после работы на троещину. 0674029966 Виталий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lyngyr Опубліковано: 17 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2010 И я кустов 5 возьму на Троещине :D 050441 72 54 Лена Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kubik Опубліковано: 19 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2010 Саженцы клематиса сортового Рамона.Цена от 20-50 гривен в зависимости от размера куста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valeriya Опубліковано: 20 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2010 Саженцы клематиса сортового Рамона.Цена от 20-50 гривен в зависимости от размера куста. Я хочу такую красоту. Где можно забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergo62 Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 Я хочу такую красоту. Где можно забрать? Я бы тоже не отказался от такой красоты,где можно забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valeriya Опубліковано: 21 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2010 Kubik, спасибо за контакты, завтра перезвоню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kubik Опубліковано: 22 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2010 Всем отвечаю в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergAnt Опубліковано: 23 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2010 Добрый день, Взяла бы клубнику кустиков 10 и клематис . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lyngyr Опубліковано: 28 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2010 Спасибо за клубничку:D:Rose: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kubik Опубліковано: 28 квітня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2010 И Вам спасибо на добром слове.Пусть теперь радует ягодой 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз