US7IGN Опубліковано: 8 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2020 US7IGN як, як... поміняти кондюки, включити і подивитись. я то розумію. мені ж погратися ) просто чи буде сенс купляти конденсатори та транзистори на 100-150 грн щоб дізнатись що хана чіпу? наскільки я зрозумів навіть виміри його опору не дуже допоможуть, бо йдеться про одиниці Ом... треба ще щось знайти поремонтувати щоб замовлення деталей було більшим за доставку ) 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 8 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2020 @Слава Щ., подскажите, пожалуйста, есть ли смысл смотреть на что-то б/у вроде этого? compbest.com.ua/bifrost_pro_atx_new_intel_core_i5-6500_4_yadra_po_3.2_-_3.6ghz_16_gb_ddr4_240_gb_ssd500_gb_hdd_nvidia_geforce_gtx_1060_6gb_bp_arecool_550w_green_new/ Или это все уже барахло? Что вообще можно собрать в этом бюджете? Мой амд меня уже падла бесит вапще! ) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 18 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2020 @Слава Щ., подскажите, пожалуйста, есть ли смысл смотреть на что-то б/у вроде этого? compbest.com.ua/bifrost_pro_atx_new_intel_core_i5-6500_4_yadra_po_3.2_-_3.6ghz_16_gb_ddr4_240_gb_ssd500_gb_hdd_nvidia_geforce_gtx_1060_6gb_bp_arecool_550w_green_new/ Или это все уже барахло? Что вообще можно собрать в этом бюджете? Мой амд меня уже падла бесит вапще! ) Для яких завдань? Відеокарта для сучасних ігор підстаркуватою буде. Зараз нові AMD Ryzen по співвідношенню продуктивність/ціна значно попереду Інтелів. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення