Alexandrxxl Опубліковано: 10 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2014 SIV серию MTD Charlie не рассматриваете ? тоже складные , мощность больше, вес больше , не китай , и нормальные толстые фрезы а не тонкие как на остальных лёгкого класса, ну и захват побольше ведь фрез 6 , из за ширины фрез он получается более устойчивым при работе , , если будет интересно то я продаю свой MTD Charlie ka , новый только обкатку прошел и один раз осенью прокультивировал две сотки огорода , как для небольших участков самое оно, но я осенью прикупил ещё 20 соток земли и под них полноразмерный культиватор , теперь думаю или один продать. или иметь по культиватору на каждом участке . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 10 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2014 SIV серию MTD Charlie не рассматриваете ? тоже складные , мощность больше, вес больше , не китай , и нормальные толстые фрезы а не тонкие как на остальных лёгкого класса, ну и захват побольше ведь фрез 6 , из за ширины фрез он получается более устойчивым при работе , , если будет интересно то я продаю свой MTD Charlie ka , новый только обкатку прошел и один раз осенью прокультивировал две сотки огорода , как для небольших участков самое оно, но я осенью прикупил ещё 20 соток земли и под них полноразмерный культиватор , теперь думаю или один продать. или иметь по культиватору на каждом участке . Дякую за відповідь і пропозицію Марку MTD не розглядав через дещо гірші відгуки (продавців і на форумах) про якість і надійність в порівнянні з Pubert, SOLO і навіть SADKO та Texas. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 13 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2014 ... если будет интересно то я продаю свой MTD Charlie ka ... Дайте зсилку де почитати. За скільки віддасте. Як він в порівнянні з Sadko T-500 B&S (Sadko T-380 B&S), особливо цікавить вузол червячного редуктора. Чи не буде він заважким для мого випадку. Яка комфортна вага культиватора для підготовки грядок площею максимум 3 сотки (грядки шириною 90 см і довжиною по 7 м. - легкий суглинок який обробляється кожного року весною і осінью). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 13 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2014 Знайшов альтернативу китайському Sadko T-500 B&S - культиватор виробництва ППМ-Спецтехніка (м.Хмельницький). Вага більша на 5 кг. але двигун B&S 6.5 к.с. проти 5.5 к.с. у Sadko T-500 B&S. Редуктор власного виробництва і солідніший від Sadko T-500 B&S. Ціна практично аналогічна Sadko T-500 B&S. З грошима напряг тому мучаюсь що взяти для моїх грядок - Sadko T-380 B&S чи ППМ-Спецтехніка. Чи варта переплачувати на 1000 грн. більше. Поможіть з вибором Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 14 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2014 Дайте зсилку де почитати. За скільки віддасте. Як він в порівнянні з Sadko T-500 B&S (Sadko T-380 B&S), особливо цікавить вузол червячного редуктора. Чи не буде він заважким для мого випадку. Яка комфортна вага культиватора для підготовки грядок площею максимум 3 сотки (грядки шириною 90 см і довжиною по 7 м. - легкий суглинок який обробляється кожного року весною і осінью). Он вот такой www.mtd.bg/view/5/45/Motofreza-MTD-Charlie---KA/ , к нам возит только мерлен и метро возило . у нас продаётся его верси с другим мотором samsad.kiev.ua/motokultivator-mtd-charlie-1b.html , новый стоит где то в районе 5 тысяч , я свой после обкатки готов отдать за 4000 . на него ещё два года гарантии. вся упаковка и документация в наличии , фактически это прототип того культиватора что вы показали на последнем фото, на мастер сити говорят что сначала схему с горизонтальным валом и центробежным сцеплением применили на МТД , потом её начали копировать китайцы и русские но менее удачно . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 14 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2014 ...версия с другим мотором samsad.kiev.ua/motokultivator-mtd-charlie-1b.html , новый стоит где то в районе 5 тысяч... Передзвонив в кілька магазинів, ціна нового MTD Charlie-1b з надійним і широкорозповсюдженим двигуном B&S та трирічною гарантією 4600 грн. :D Давайте дешевше з доставкою за Ваш рахунок (пропозицію можна в приват) і я практично готовий його придбати P.S. Доречі атомобіль виїхавши за ворота атосалону втрачає в ціні 30% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geka59 Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 А не лучше взять Quantum 60 ? Дороже всего на 250 гр ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 А не лучше взять Quantum 60 ? Дороже всего на 250 гр ? Точно. Я знайшов ці мотоблоки минулого тижня через знайомих із Закарпаття. Quantum 60 з двигуном Briggs&Stratton - 380 $. Dragon 55 з двигуном Honda GCV 160 - 410 $. От сиджу і думаю з яким мотором брати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anatoliy22 Опубліковано: 21 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2014 Могу посоветовать Husqvarna TF 334, мощный агрегат, обработал им уже около гектара земли. Проблем с машиной не было. При том в придачу к нему идет целый комплект и окучник, и колеса к почворезу, и сцепка. Вообщем - зверь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 21 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2014 Могу посоветовать Husqvarna TF 334, мощный агрегат, обработал им уже около гектара земли. Проблем с машиной не было. При том в придачу к нему идет целый комплект и окучник, и колеса к почворезу, и сцепка. Вообщем - зверь. Апарат цікавий, але не мій бюджет. Треба вкластись в 5200 максимум 5500 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shutnik Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Апарат цікавий, але не мій бюджет. Треба вкластись в 5200 максимум 5500 грн. Я пять лет назад взял Пуберт о чем не жалею,за все время заменил приводной ремень и масло,доволен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 24 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2014 Приїхав сьогодні мій мотокультиватор Robix Robi-156DM Сьогодні ж пройшов бойове хрещення Мотор заводиться з першого разу Підготував дві грядки на місці цілини. Щоб не мучати себе і апарат (родео не для мене) посік лопатою шар дерну. А дальше з деяким "бриканням" мотокультиватор зробив свою роботу Без Робіка можливо зробив би тільки одну грядку і то з великими проблемами для моєї хворобливої спини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 25 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2014 В інструкції на мій мотокультиватор ROBIX ROBI-156DM з двигуном BRIGGS&STRATTON Quantum 675 Series написано "Доливайте масло того же типа, которое залито в картер (на заводе заправлено SAE 15W-40)." Але в інструкції (скачав в інтернеті) на двигун BRIGGS&STRATTON Quantum 675 Series рекомендовано використання SAE 30, SAE 10W-30, SAE 5W-30. Розумію що інструкція на двигун головніша, але в наявності маю баночку STATOIL Classicway SAE 15W-40 API SL/CF. От сиджу і роздумую що залити після обкатки, наявне SAE 15W-40 чи купити SAE 30 або SAE 10W-30 або SAE 5W-30. Що порадите з огляду на те, що культиватор використовується весною, літом і осінню (це я про температурні режими роботи). P.S. Для редуктора (червячної передачі) маю Mannol Universal SAE 80W90 GL-4. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 25 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2014 SIV заливать в двигатель вместо рекомендованной производителем полусинтетики минералку не есть хорошо . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vctor Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 4-тактный китаец, можно и на синтетику раскошелиться, сколько там 700 грам, как у скутера, не жигули, что там 4 л, чтобы жлобиться.Aral лучшая синтетика. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр с Донецка Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 Aral лучшая синтетика. Нужно смотреть не лучшее, а то что можно купить в любом автомагазине и притом всегда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 Нужно смотреть не лучшее, а то что можно купить в любом автомагазине и притом всегда. И это проавильный ответ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 26 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2014 4-тактный китаец, можно и на синтетику раскошелиться, сколько там 700 грам, как у скутера, не жигули, что там 4 л, чтобы жлобиться.Aral лучшая синтетика. Разве что на обкатку , там это хорошо - у синтетики противозадирные хорошие при высоких температурах , но при стандартной эксплуатации двигатель просто не выйдет на режимы при которых синтетика будет лучше чем полусинтетика, а неа оборотах до 5000 тысяч синт етика вообще нормально не работает и уступает полусинтетике .Своими глазами видел дядьку на вайпер дельте четырёхтактном наездил 30000 км на полусинтетике эссо ,дёшево и сердито и везде купить можно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Просветите по электро культиватору стоит ли брать до 1500 грн. на даче сотки 2-3, лопатой надоело обкапывать, земля глина с землёй, много травы (порей) и корней от неё(просто каждый год насеивается и проростает). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Если земля твёрдая, то думаю электро. будет прыгать как козлик по участку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 Если земля твёрдая, то думаю электро. будет прыгать как козлик по участку. Сегодня наблюдал, как пытались вскультивировать затоптанный газон на пр. Маршала Жукова возле Дворца спорта чем-то вроде лёгкого «Кентавра» (девайс был фирменного ядовито-оранжевого цвета). Грунт — песок, причём буквально. Так он прыгал по поверхности и категорически не хотел закапываться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 Я видел как лёгким бензиновым по огороду орали, то скачет, то хозяин его толкает, то догоняет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 31 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2014 Я видел как лёгким бензиновым по огороду орали, то скачет, то хозяин его толкает, то догоняет. У меня и не сильно лёгкий скакал . пока я не посмотрел видео ккак правильно сошник использовать . теперь даже на целине не прыгает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 31 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2014 У меня и не сильно лёгкий скакал . пока я не посмотрел видео ккак правильно сошник использовать . теперь даже на целине не прыгает. Ну так поділіться з народом інформацією, а ліпше відео або фото. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 1 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2014 А там никакой хитрости нету , нужно использовать сошник как якорь - если культиватор выскакивает из земли и пытается уехать нужно давить на ручки вниз и заглублять сошник , если же он напротив закапывается то нужно приподнять ручки и он поедет вперёд , вот так чередуя эти действия и удерживается заданная глубина обработки , пользователи же по неопытности пытаются просто тягать культиватор за ручки вперёд назад и в результате получается плохо и трудозатратно , сам так делал . У меня так получилось поскольку нигде в инструкции не было написано что у МТД при культивации нужно вытащить сошник с транспортировочными колёсами и перевернуть острой стороной вниз, ну я его и катал туда сюда на этих колёсах пытаясь углубить или вытолкнуть , после правильной установки сошника результат превзошел все ожидания . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз