antidimidrol Опубліковано: 24 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2010 "Завтыкали" повкладывать закладные в кладку из ГБ, теперь не знаю что делать ? бить гвозди - не вариант, не особо держатся. посоветуйте что нибудь простое и бюджетное. (Хим. анкера не предлагать ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 24 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2010 "Завтыкали" повкладывать закладные в кладку из ГБ, теперь не знаю что делать ? бить гвозди - не вариант, не особо держатся. посоветуйте что нибудь простое и бюджетное. (Хим. анкера не предлагать ) А для чего планируете использовать закладные? Возможно, решение проблемы по-другому можно решить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
antidimidrol Опубліковано: 24 березня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2010 А для чего планируете использовать закладные? Возможно, решение проблемы по-другому можно решить? для кирпичной кладки. фасад кирпичом обложить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darkdwarf Опубліковано: 24 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2010 анкерите... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
antidimidrol Опубліковано: 24 березня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2010 анкерите... Химическими анкерами Хилти/Фишер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darkdwarf Опубліковано: 24 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2010 какими осилите, исходя из рекомендаций газобетонщиков Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
antidimidrol Опубліковано: 24 березня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2010 какими осилите, исходя из рекомендаций газобетонщиков я осилю что то бюджетное. но не хим анкера 6-8 штук на метр квадратный. а обычный дюбель, думаю, мало эффективный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз