Poloan Опубліковано: 1 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2010 фото нет,состояние хорошее. Состояние "хорошее" каждый понимает по-разному:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ex_Hunter Опубліковано: 2 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2010 Состояние "хорошее" каждый понимает по-разному:D Приезжай посмотришь 8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Poloan Опубліковано: 2 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2010 На шпалы смотреть? Смысл? У самого есть шпалы с разобраной железки. И знаю как покупатель оценивает состояние'хорошее'. . Вот фото Было бы в помощь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ex_Hunter Опубліковано: 2 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2010 На шпалы смотреть? Смысл? У самого есть шпалы с разобраной железки. И знаю как покупатель оценивает состояние'хорошее'. . Вот фото Было бы в помощь. да не нервничай ты так,я все понял-проехали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
izum Опубліковано: 6 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2010 Приезжай посмотришь 8-) Дайте координаты, как с Вами связаться, если приеду на газельке, загрузить поможете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ex_Hunter Опубліковано: 9 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 2010 Продано Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз