gokostik Опубліковано: 17 березня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2010 Марка Д 400 достатня при будівництві будинку до трьох поверхів. Ще вона тепліша ніж Д 500. Товщина 375 - 400 мм непотребує зовнішнього утеплення. Дякую за поради! Читав Ваш допис про те чи може стояти газобетон без обробки фасаду. Сподобалося ;) А чим все таки оптимально обробити 400 мм Газобетон ззовні аби і хатині було добре і господарю)? Заехал в Новую Линию. Купил Новокаховский камень. Правда у них был только Д500. Подсказали, что в Эпицентре есть. Да и цена в НЛ высоковата. Пока только померял. Геометрия исключительная. Правда я мерял рулеткой, но точность по моему идеальная. Взял блок 30 на 20 на 60, и 10 на 20 на 60 Пока в лабораторию не повезу. Хочу завтра заскочит в Эпицентр за 400м. Ого! дуже цікаво буде побачити результати такого "розслідування" ! Дякую, за висвітлення подій ;) Если делать как положено "венец" по всему периметру перед укладкой мауэрлата, то никаких "столобов" не нужно... Я у себя сделал... с "утеплением" снаружи... то же самое и распредпояс под плиты перекрытия. Дякую дуже за класні фотки! Якось ще раніше, читав Вашу гілку з будівництва - дуже гарно ведете польовий репортаж! Таку штуку обовязково буду робити А чим саме, таким синеньким , Ви утеплювали біля блоків? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 17 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2010 Дякую дуже за класні фотки! Якось ще раніше, читав Вашу гілку з будівництва - дуже гарно ведете польовий репортаж! Таку штуку обовязково буду робити А чим саме, таким синеньким , Ви утеплювали біля блоків? Звичайний стіродур (наш, вітчизняний). Хоча я так думаю, що вистачило б і ПСБ-15 - він дешевший... Але я не сприймаю всього НАЙ... як дешевшого, так і дорожчого. До того ж у екструзійного пінополістиролу кращі показчики по теплозбереженню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 17 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2010 Ось тут як на мене є проблеми - адже усюди з ким не спілкуєшся говорять - польський то є польський. А у нас і сертифікат можуть зробити який завгодно. Та і кожну партію перевіряти не будуть. Це трохи ображає. Сподіваюся, що це неправда і УКРАЇНСЬКА якість ще себе покаже = а то хотілося б підтримати вітчизняного виробника - тим більше у кризу. Так може все таки взяти газоблоки від БМА Д400 розміром 400 мм? Може хтось в таких живе? Діліться досвідом? Я ж якраз виклав сертифікат на наш, український ААС, він же БМА. А з приводу того, що можуть будь-який документ зробити, то така небезпека є, тому треба працювати з відомими виробниками і партнерами. Поки не живу, але в роботі матеріал непоганий - це точно можу сказати. У мене Д400 400мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владим61 Опубліковано: 17 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2010 Игорь М, на счет нужности "столбов" в стенах мансарды Вы заблуждаетесь. Они служат для того, чтобы скаты крыщи не развалили стены мансарды.Речь не идет о том, что сами блоки не выдержат веса крыши, а только о распирании стен крышей. Арматура этих столбов заходит в армопояс межэтажного перекрытия .Ну а борьба с мостами холода ведется так же, как и при устройстве армопояса. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor_M Опубліковано: 17 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2010 Игорь М, на счет нужности "столбов" в стенах мансарды Вы заблуждаетесь. Они служат для того, чтобы скаты крыщи не развалили стены мансарды.Речь не идет о том, что сами блоки не выдержат веса крыши, а только о распирании стен крышей. Арматура этих столбов заходит в армопояс межэтажного перекрытия .Ну а борьба с мостами холода ведется так же, как и при устройстве армопояса. Я ж написал - нужно делать ВЕНЕЦ. Это не что иное как СПЛОШНОЙ (без разрывов) по всему периметру железобетонный пояс в самом верху - под мауэрлатом... он как раз и не дает стенам "разъехаться"... К чему тогда эти столбы? Правильно! Ни к чему... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владим61 Опубліковано: 17 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2010 Мне трудно говорить аргументировано - я не конструктор, но трудно представить, к примеру абсолютно жесткий венец на стене длиной, к примеру, 12 метров (в случае если на мансардном этаже только перегородки.).Очевидно этой жесткости недостаточно раз конструкторы предлагают отливать колонны в стене. Кроме того, мне кажется, их гораздо легче сделать, чем опоясать все непрерывным поясом включая и наклонные участки над окнами фронтонов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gokostik Опубліковано: 18 березня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 Друзі, а хтось, все-таки, мав справу з блоками Н+Н екстра? чи варто витратити на 70 гривень більше за куб і придбати саме Польські блоки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Леонтьев Опубліковано: 18 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 Заехал в Новую Линию. Купил Новокаховский камень. Правда у них был только Д500. Подсказали, что в Эпицентре есть. Да и цена в НЛ высоковата. Пока только померял. Геометрия исключительная. Правда я мерял рулеткой, но точность по моему идеальная. Взял блок 30 на 20 на 60, и 10 на 20 на 60 Пока в лабораторию не повезу. Хочу завтра заскочит в Эпицентр за 400м. Хотелось бы, что бы вы описали процесс исследования блоков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 18 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 Дякую за поради! Читав Ваш допис про те чи може стояти газобетон без обробки фасаду. Сподобалося ;) А чим все таки оптимально обробити 400 мм Газобетон ззовні аби і хатині було добре і господарю)? Саме краще для газобетона та і для господаря це обробка фасаду декоративною силіконовою штукатуркою, яка характеризується високою паропроникністю, адгезією, міцністю, стійкістю до атмосферних факторів і забруднень, а також легкістю нанесення. Вона хоча й дорожча за інші, але Ви не будете мати клопіт з нею! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maksimum_k Опубліковано: 18 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 Хотелось бы, что бы вы описали процесс исследования блоков. Я уточню и напишу. На сколько я знаю, это долгий процесс. Занимает дней пять. Ребята в лаборатории просто этим интересуются и делают это для себя. Купил блоки Каховские Д400. На палете был написан класс прочности В1.5 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 18 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 Мне трудно говорить аргументировано - я не конструктор, но трудно представить, к примеру абсолютно жесткий венец на стене длиной, к примеру, 12 метров (в случае если на мансардном этаже только перегородки.).Очевидно этой жесткости недостаточно раз конструкторы предлагают отливать колонны в стене. Кроме того, мне кажется, их гораздо легче сделать, чем опоясать все непрерывным поясом включая и наклонные участки над окнами фронтонов. Этот вопрос нужно очень хорошо исследовать (проштудировать). Потому как мнения людей я смотрю расходятся. В наявной литературе по газоблокам прчичин установки столбов я не нашел...пишут только о армопоясе. Хорошо бы поговорить со специалистами (конструкторами, архитекторами) именно по газоблокам... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maksimum_k Опубліковано: 18 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 Друзі, а хтось, все-таки, мав справу з блоками Н+Н екстра? чи варто витратити на 70 гривень більше за куб і придбати саме Польські блоки? А какой смысл? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maksimum_k Опубліковано: 18 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 Завёз блоки на экспертизу. Спросил о том, как проходит процесс исследования. Объяснили, что это выглядит след. образом. 1. Блоки распиливаются на кубики 10 на 10 на 10 см. Маркируются на 1,2,3,4, в зависимости от ... не помню как точно, то ли зоны роста, то ли схемы роста. Очень долго объясняли, что это такое. Как я понял, это бетон пока жидкий и в форме, а потом он вспучивается и нижняя часть - это начало роста, а верхняя - конец, и разница в показателях немного отличается. Испытывается проводят на всех образцах и показания суммируются и делятся на количество образцов. Получается среднее значение. Кубики центруются на специальной машине, так что бы противоположные плоскости были параллельны. Затем кубики помещают в сушильную камеру. Сушат до момента, пока вес не перестанет меняться. Это занимает несколько дней. Таким образом добиваются 0% влажности. Это позволяет высчитать плотность - Д500 или Д400. Затем происходит испытание на прессе. Там показатели умножают на какие-то понижающие коэффициенты. Может что-то не совсем правильно понял, но... уж извините. Сказали, что результаты мне скажут в понедельник, и с меня бутылка коньяка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 18 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 Завёз блоки на экспертизу. Спросил о том, как проходит процесс исследования. Объяснили, что это выглядит след. образом. 1. Блоки распиливаются на кубики 10 на 10 на 10 см. Маркируются на 1,2,3,4, в зависимости от ... не помню как точно, то ли зоны роста, то ли схемы роста. Очень долго объясняли, что это такое. Как я понял, это бетон пока жидкий и в форме, а потом он вспучивается и нижняя часть - это начало роста, а верхняя - конец, и разница в показателях немного отличается. Испытывается проводят на всех образцах и показания суммируются и делятся на количество образцов. Получается среднее значение. Кубики центруются на специальной машине, так что бы противоположные плоскости были параллельны. Затем кубики помещают в сушильную камеру. Сушат до момента, пока вес не перестанет меняться. Это занимает несколько дней. Таким образом добиваются 0% влажности. Это позволяет высчитать плотность - Д500 или Д400. Затем происходит испытание на прессе. Там показатели умножают на какие-то понижающие коэффициенты. Может что-то не совсем правильно понял, но... уж извините. Сказали, что результаты мне скажут в понедельник, и с меня бутылка коньяка. Обратите внимание также (ОЧЕНЬ ВАЖНО!) на погрешность експеримента. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tosha Опубліковано: 18 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 Газоблок UDK D-400, D-500, D-600, U-блоки. www.cegla-blok.uaprom.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Said Опубліковано: 18 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2010 (змінено) ого цены! в киеве 490грн куб UDK ... Речь идет о газобетонном блоке какого типа, марки и класа бетона; размеры блока стандартные или под заказ? Змінено 18 березня 2010 користувачем _Said Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Новик Опубліковано: 19 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2010 (ссылка устарела) Информация по блоку есть на сайте: (ссылка устарела) и в ветке форума: (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
elkamart Опубліковано: 20 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2010 свои пять копеек... по моему мнению, на сегодняшний день, газобетона такого качества как польский YTONG - в Украине нету. Если бы я себе строил по этому проекту и не давал расчеты конструктору, то взял бы YTONG PP2/0,4 S+GT 59,9/19,9/36,5, и перемычки бы привез тоже. Если строить из нашего блока Д400 37,5 см, надо армировать продольно через четыре ряда арматурой д8... это мое субъективное, основанное на личных наблюдениях и личном опыте тоже. одинаковые они-то одинаковые эти блоки, да разные... да много хорошего уже, многого добились, но... и вообще, большое заблуждение всех застройщиков, что на стене главная экономия... основные деньги теряются как раз на других этапах, а разница между, казалось бы дорогой стеной и дешевой, на всей стоимости дома около 1%. но, это он потом узнает, если все будет записывать и захочет посчитать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
elkamart Опубліковано: 21 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2010 Если не трудно ...Поэтому повторю свой вопрос, подскажите на каких этапах теряются основные деньги? Трудно и жалко. За знания и опыт деньги платят. есть такая услуга, как технадзор и снабжение объекта по дилерским ценам. А если в двух словах... То на кровле они (деньги), вообще, у большинства заканчиваются, а если это пережили, то все только начинается... по этому проекту видно, что стоимость готовой кровли из нормальных материалов, с подшивом из хорошего дерева, с водосточкой, какие хотел бы видеть архитектор, будет в три раза выше стен. проект системы отопления на такой объект, скорре всего, должен предусматривать и водяной теплый пол, и внутрипольные принудительные фанкойлы-конвекторы, там где остекление до пола... вообщем, инженерные инсталляции (канализация, водоснабжение,отопление, вентиляция, электричество, центральный пылесос) - это, если из качественных материалов - денег стоит. а стоимость трубы и фитинга от разных производителей отличается в разы, между прочим. кстати застеклиться красиво и тепло - тут тоже по-дорогому... ну и так далее, внутренняя, наружнаяя отделка, сантехприборы, кафель, электроосветительные приборы и т.д. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gokostik Опубліковано: 21 березня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2010 Если бы я себе строил по этому проекту и не давал расчеты конструктору, то взял бы YTONG PP2/0,4 S+GT 59,9/19,9/36,5, и перемычки бы привез тоже. Если строить из нашего блока Д400 37,5 см, надо армировать продольно через четыре ряда арматурой д8 Дуже дякую за Ваші п`ять копійок ;) 1. на Вашу думку, Н+Н гірший по якості, в порівнянні з Ітонгом? тобто Ви зупинилися б на блоках Ітонг? 2. Може взяти блок товщиною в 400 мм? чи це буде перевитрата? 3. Бачив у Вас у підписах, що Ви займаєтесь реалізацією блоків. Ви можете привезти 70 кубів Ітонга в Рівненську обл? І яка буде ціна? На рахунок різниці в ціні то я повністю згідний економія в 2000 доларів в розрізі всього будівництва то є маленька сума. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
elkamart Опубліковано: 21 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2010 Дуже дякую за Ваші п`ять копійок ;) 1. на Вашу думку, Н+Н гірший по якості, в порівнянні з Ітонгом? тобто Ви зупинилися б на блоках Ітонг? 2. Може взяти блок товщиною в 400 мм? чи це буде перевитрата? 3. Бачив у Вас у підписах, що Ви займаєтесь реалізацією блоків. Ви можете привезти 70 кубів Ітонга в Рівненську обл? І яка буде ціна? На рахунок різниці в ціні то я повністю згідний економія в 2000 доларів в розрізі всього будівництва то є маленька сума. Нема за що. Я прагматик, меркантильні мотиви 1. Н+Н завжди був гірший, тут декілька факторів впливають, але знову ж таки це моя суб'єктивна, і не про це тема... повторюю, якщо є можливість, собі будувати краще з Ітонгу. 2. Блок PP2/0.4 S+GT 59,9/19,9/40 звісно краще. Тут на 10% більше кубів. Але це в майбутньому економія на опаленні, можливість розмістити інженерні інсталяції в стінах, без погіршення теплоізоляції. якщо не буде фірмових перемичок, перемички з U-блоків і армопояс будуть краще теплоізольовані, фізично за рахунок товщини стінок і утеплювача ЕППС. і просто стіна товщиною 40 виглядає солідніше на відкосах. 36,5 - це необхідний мінімум під цей проект. 3. Звісно можу. Поки що можу назвати 770/куб, але треба знати точку вигрузки (село, місто), тому що транспортна складова в ціні найбільша. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gokostik Опубліковано: 21 березня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2010 м.Костопіль (Рівненська обл.) 35 км від Рівного (на мапі знайдете) Підра***те будь-ласка ціну з перевезенням. І терміни доставки якшо проплатити на цьому тижні. Все-таки я думаю брати 400 мм Блок PP2/0.4 S+GT 59,9/19,9/40 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasyk Опубліковано: 22 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2010 Аналога Ітонгу немає в світі, тому він по праву важається найкращим газобетоном в світі. Якщо є можливість придбати польський газобетон Ітонг, то краще придбати його, тим паче що в західних областях ціна на газобетон польського виробництва не суттєво більша за газобетон українського виробництва. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gokostik Опубліковано: 22 березня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2010 Аналога Ітонгу немає в світі, тому він по праву важається найкращим газобетоном в світі. Якщо є можливість придбати польський газобетон Ітонг, то краще придбати його, тим паче що в західних областях ціна на газобетон польського виробництва не суттєво більша за газобетон українського виробництва. Дякую Вам. Зараз якраз працюю в цьому напрямі ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maksimum_k Опубліковано: 22 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2010 свои пять копеек... по моему мнению, на сегодняшний день, газобетона такого качества как польский YTONG - в Украине нету. Если бы я себе строил по этому проекту и не давал расчеты конструктору, то взял бы YTONG PP2/0,4 S+GT 59,9/19,9/36,5, и перемычки бы привез тоже. Если строить из нашего блока Д400 37,5 см, надо армировать продольно через четыре ряда арматурой д8... это мое субъективное, основанное на личных наблюдениях и личном опыте тоже. одинаковые они-то одинаковые эти блоки, да разные... да много хорошего уже, многого добились, но... и вообще, большое заблуждение всех застройщиков, что на стене главная экономия... основные деньги теряются как раз на других этапах, а разница между, казалось бы дорогой стеной и дешевой, на всей стоимости дома около 1%. но, это он потом узнает, если все будет записывать и захочет посчитать. прочитал, что на Каховском заводе работают руководители с Итонга - gazobeton.kiev.ua/index.php?pg=2&lng=ru интересно, это даёт свои результаты? У вас есть этот газобетон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз