Игоречек Опубліковано: 14 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2010 На участке есть фундамент. Заливался по этому проекту, но привязываться к нему не хочу. Подскажите как можно изменить в лучшую сторону!!! Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 14 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2010 Ориентация по сторонам света очень бы помогла желающим поучаствовать в обсуждении. А также предпочтения по расположению помещений. Удачи! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игоречек Опубліковано: 14 березня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2010 (змінено) ориентация по сторонам света на 3-м рисунке Змінено 14 березня 2010 користувачем Игоречек Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДОКС Опубліковано: 14 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2010 На участке есть фундамент. Заливался по этому проекту, но привязываться к нему не хочу. Подскажите как можно изменить в лучшую сторону!!! Спасибо! Отписал в "личку";) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
К.О.Д. Опубліковано: 14 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2010 У меня тоже остался фундамент. Точнее цокольный этаж . Тоже в сомнениях что делать. Снести и дорого и жалко. Хочу не этом месте сделать гараж плюс навес-беседку с мангалом. Кто что присоветует ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр2008_111 Опубліковано: 15 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2010 Можу розробити проект для вашого фундаменту. Проект буде з ліцензією + авторський + технагляд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
руки_из_попы Опубліковано: 15 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2010 На этом фундаменте можно построить все что захотите..... а если не сильно менять.. то я бы не делал балкон.... Вы на нем будете всего два раза в жизни.. первый когда построят .. и второй когда первый и последний раз уберете с него снег...)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HUGO BOSS Опубліковано: 15 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2010 И заезд в гараж очень неудобный через весь участок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз