1980Zheka Опубліковано: 20 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2007 Кто то уже сталкивался именно с таким кирпичом? Двойной, пустотелый, рядовой, силикатный... Геометрия хорошая, хочу на облицовку... Интересно Ваше мнение... И если кто встречал, киньте ссылку с вариантами кладки фасадов ПЛЗ... P.S. М125, 25х14х12, тяжеловатый , цена примерная - 1,9 грн , регион - "Центральная Украина" :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANGEL Опубліковано: 20 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2007 а данные продавца можно получить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1980Zheka Опубліковано: 20 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2007 Пока кирпич находится в стадии сертификации, но вот-вот уже.... Не хочу сглазить.. Как только появится информация о его сертификации, я сразу же дам знать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1980Zheka Опубліковано: 20 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2007 В кладке смотрится вот так (справа), но этот дом глинобитный и двойным лишь обложен, я думаю, что в новом доме будет смотреться неплохо (с нормальными окнами).... Для сравнения полуторный кирпич - гараж слева... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dron Опубліковано: 20 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2007 Моё ИМХО - смотрится ужасно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lord Опубліковано: 28 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2007 а мне нравится, но лучше применять для тех построек, бістро и удобно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fuzik Опубліковано: 28 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2007 Пол кременчуга таких домов из двойного кирпича, нормально выглядят Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз