КиевлянинЪ Опубліковано: 12 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2007 Три дня не могу пополнить счёт так-как отключили скопился долг все выключено. В инфоцентре спрашивают паспортные данные Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 12 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2007 так-как отключили скопился долг все выключено. Я бы слова переставил местами в логической последовательности: "скопился долг, отключили, все выключено". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taurus Опубліковано: 12 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2007 А я через Portmone плачу і ніяких проблем. А навіщо їх у ЧС? Борг у кого ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 12 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2007 борг виник в наслидок непопередження Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Я Опубліковано: 12 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2007 борг виник в наслидок непопередження Может, вам ещё и счёт ещё пополнить? Номер 906 зачем существует? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taurus Опубліковано: 12 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2007 Не так різко, але згоден з Я. Київстар теж не шле попередження, якщо ця функція не активована. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fuzik Опубліковано: 12 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2007 согласен, ЧС Киевлянину Платить надо вовремя а не когда жаренный петух в одном месте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 14 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2007 выключают так что даже нельзя пополнить через их модем киевстар всегда предупреждают об остатке на счёте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taurus Опубліковано: 14 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2007 Київстар ні фіга не поперджає, а каже: "Коштів на Вашому рахунку недостатньо, щоб здійсните цей дзвінок". Як вихід - зареєструйтесь в Портмоне, там можна платити навіть з мобільного телефону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 15 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2007 Київстар ні фіга не поперджає, а каже: "Коштів на Вашому рахунку недостатньо, щоб здійсните цей дзвінок". Як вихід - зареєструйтесь в Портмоне, там можна платити навіть з мобільного телефону. У меня с киевстар обратная ситуация если меньше 100 грн. каждый день СМС-ка с остатком пипл.нет задавил банком в размере 1000 грн. думаю в ближайшие 2 года депозита хватит . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 17 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2007 Человек пополнил счёт на 1000грн и предполагает, что этого хватит на 2 года ИМХО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 18 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2007 Вначале его отключили за долги. Человек возмущается, что сделали это без предупреждения (не знаю как в Пипле, но в КС услугу СМС-оповещения об остатке нужно заказывать). Но Киевлянин - парень не промах, и отомстил им весьма изощренным способом, пополнив счёт на 1000грн - ЗНАЙ НАШИХ! Теперь, по его мнению, они ему года два не смогут отключить телефон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 18 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2007 Хай довгоносики їдять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 18 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2007 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 18 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2007 шок ты шо не знаешь анекдот про довгоносыкив ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RUL Опубліковано: 25 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2007 2КиевлянинЪ Специально для тебя сделаю, чтобы можно было пополнять счет даже при отрицательном балансе, через домен @free. Через пару дней будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 25 жовтня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2007 спасибы РУЛ но я надеюсь в ближайшей год-два пополнять не буду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RUL Опубліковано: 25 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2007 спасибы РУЛ но я надеюсь в ближайшей год-два пополнять не буду Знаешь, это как со строительством домов. Смета одна, а реальная стоимость строительства на несколько десятков процентов выше Так что не зарекайся. Когда на счету много денег, они легче тратятся. А потом клиент звонит и говорит "У меня на счету было 2000 грн, куда они делись?" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RUL Опубліковано: 25 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2007 2КиевлянинЪ Специально для тебя сделаю, чтобы можно было пополнять счет даже при отрицательном балансе, через домен @free. Через пару дней будет Готово Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 4 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2007 а что значит ЖЖОТ ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 4 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2007 Сходил бы ты шок в армию в строй бат вернулся на форум бы через 1,5 года "совершенно другим человеком" землекопом 4-го разряда . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 4 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2007 :-D Возможности деньги или мозги ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
homeauto.com.ua Опубліковано: 7 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2007 :-D Возможности деньги или мозги ? Неа, родители! :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RUL Опубліковано: 8 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2007 2КиевлянинЪ Специально для тебя сделаю, чтобы можно было пополнять счет даже при отрицательном балансе, через домен @free. Через пару дней будет А ты в Пиплнет работаешь? Случайно, не на Хвойки, 15/15, в комнате 111? 105 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення