Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 Напомнило форумчаан... Ака Юрию и Иже с ним ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 Тут вроде так :D ЗЫ Кто не знает, что такое Бан :D и для ленивых ... 5.15-5.20 ... сек 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 17 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 люблю блюз....качественная музыка жаль клип не нашел 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 И конечно же... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 люблю блюз... А? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 17 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 (змінено) Змінено 17 жовтня 2010 користувачем Юрий Киев 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 Я наверно странный DJ в прошлом :D Чего я только не слушаю ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 17 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 по-моему мы еще не вспоминали Короля ,дядька был не плохой - хороший,мне кажется мужик был,ну восполним пробел - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 по-моему мы еще не вспоминали Короля ,дядька был не плохой - хороший,мне кажется мужик был,ну восполним пробел ... тогда добавлю и я Короля... Гитары... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Moroz Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 Чо не спите-то? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 Чо не спите-то? Так отож ... Сало -то не спрятали :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 17 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 Чо не спите-то?не спицца чо то... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reno Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 Музыканты - ТОГДА и СЕЙЧАС... nowandthen.ru/category/musicians/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igordad Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 А? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igordad Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 А такиe, кто помнит ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 ... Chris Rea - Road to Hell +1000 Так же находится в моей "авто-теке". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reno Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 А такиe, кто помнит ? У меня старой "Альфы" целый аудиоконцерт! Качество, правда, не очень - оцифровка с ленты. Интересно то, что НЫНЕШНИЕ муз-продавцы об этой группе и не знают... мОлодежь, блин... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igordad Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 А у меня уже нет... Помню тогда, в 80-х, был магнитофон "крутой" Маяк- 205 и две любимые бобины- одна с "Альфой" и "Динамиком", а другая с " Машиной" и Никольским... Да-а уж... Теперь только инет и спасает.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 Помню тогда, в 80-х, был магнитофон "крутой" Маяк- 205 и две любимые бобины- одна... А у меня, как наследство, ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 Нравится все... но... именно эта постановка... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igordad Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 Кла-а-с! A вот ещё пара..от Никольского. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igordad Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 Нравится все... но... именно эта постановка... Помню, были тогда две рок- оперы. "Юнона и Авось" и "Исус Христос- супер звезда". Собирались и смотрели и опять собирались, и опять... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 Помню, были тогда ... В моей душе осадок зла И счастья старого зола, И прежних радостей печаль. Лишь разум мой способен вдаль До горизонта протянуть Надежды рвущуюся нить И попытаться изменить Хоть что-нибудь . Пустые споры слов, Туман, дворцы и норы, свет и тьма. И облегченье лишь в одном - Стоять до смерти на своём. Ненужный хлам с души стряхнуть Ну разве не STROIMDOM? :D И про БС или плавный переход в ЧС :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 25 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2010 и более современное... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз