whisker Опубліковано: 10 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2010 Led Zeppelin-Stairway to Heaven Приветствую любителей хардрока !!! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borg Опубліковано: 10 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2010 А у меня почти каждое утро начинается с такого благодаря 2.5 года дочке. "Папа, музьку с масинкой давай, тасивать будем" www.youtube.com/watch?v=Pi_ser2_Xm4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
whisker Опубліковано: 10 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2010 Вот здесь "пасусь" периодически. musicmp3.spb.ru/genres/32/hard_rock_metal.htm 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 10 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2010 Их нельзя не любить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvm Опубліковано: 10 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2010 Их нельзя не любить Та да.. Хоть Паваротти уже не тот в клипе Сенкс!!! Как обычно, великолепная сама по себе Брайтман до Великих не дотягивает.. Brightman @ Lucciano, There For Me и Just Show Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 13 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2010 (змінено) Когда то в юности эту песню услышал отвисла челюсть,и до сих пор слушаю как в первый раз!Уже это наверно класика! а этот клип,на мой взгляд,лучше всего передаёт их музыку в видеовосприятии Змінено 13 жовтня 2010 користувачем Крышник 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reno Опубліковано: 13 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2010 Seweryn Krajewski, "Czerwone Gitary", "Nie spoczniemy" SOPOT 77 interwizja festiwal www.youtube.com/watch?v=kvjCRqXLibI Тоже классика! Впервые увидел ТАКУЮ гитару именно у Краевского. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borg Опубліковано: 13 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2010 Seweryn Krajewski, "Czerwone Gitary", "Nie spoczniemy" SOPOT 77 interwizja festiwal www.youtube.com/watch?v=kvjCRqXLibI Тоже классика! Впервые увидел ТАКУЮ гитару именно у Краевского. Дааа, круто. Сопот. Каждый фестиваль с батей смотрели в 70-х 80-х))) Жаль отец не дожил, так бы прикольно сказать ему - Батя, я там был. И по сцене этой ходил. Вррееееемяяяя летит!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nat Опубліковано: 13 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2010 Ozzy Osbourne-Dreamer 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 13 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2010 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 14 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2010 www.youtube.com/watch?v=GR_kO6gbIMo&feature=related 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 14 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2010 www.youtube.com/watch?v=GR_kO6gbIMo&feature=related Ооо... Сразу вспоминается: (просьба лицам до 21 года не смотреть) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 14 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2010 Ооо... Сразу вспоминается: +100 на мой вкус "Пуля" лучший фильм Мика Рурковича,и Барри Вайт очень в тему фильма Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юлия@@@ Опубліковано: 14 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2010 wicked game - это бесподобно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юлия@@@ Опубліковано: 14 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2010 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 14 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2010 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 14 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2010 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 14 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2010 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 15 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2010 немного пластмассы..:D:Dпарень старается.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 ... Как по мне, лучше... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 немного пластмассы..:D:Dпарень старается... ЗАЧЕТ !!! ИМХО ... а ты попробуй так, сказав ... ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 ЗАЧЕТ !!! ИМХО ... а ты попробуй так, сказав ... ;) так он реально старается, я просто констатирую.... я слушатель:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 так он реально старается, я просто констатирую.... я слушатель:D:D Б@.., Я 4 года DJ-ил... вот и грю... Попробу? ;)... Это игра. Спасибо! Вещь!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 17 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2010 И добавлю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз