mans_2008 Опубліковано: 4 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2010 Как сделать вот так: (ссылка устарела) ??? Интересует как держится верхний ряд темного кирпича, каких либо уголков под ним не видно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 4 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2010 Как сделать вот так: (ссылка устарела) ??? Интересует как держится верхний ряд темного кирпича, каких либо уголков под ним не видно. Через кирпич насквозь пропущена арматура Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Starper Опубліковано: 4 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2010 Мои каменщики делают с тыльной стороны кирпича пропилы болгаркой и насаживают на уголок 50-й. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mans_2008 Опубліковано: 6 лютого 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2010 Мои каменщики делают с тыльной стороны кирпича пропилы болгаркой и насаживают на уголок 50-й. Этот вариан по-лучше арматуры! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 8 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2010 У меня насаживали на шпильки и потом стягивали гайками через шайбы. Предварительно все кирпичи уложены на раствор в вертикальном положении 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз