oleski Опубліковано: 28 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2010 Ребята, мы планируем строить дом 55кв Для круглогодичного проживания бюджет 18000-20000у.е Предложили вот такую смету и проект( сами нашли) он переделан чуток думаю туалет сделать больше. 1) Уложимся? 2) В смете прописано всё нормально? Жду ваши замечания и пожелания Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex777-kh Опубліковано: 28 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2010 Ребята, мы планируем строить дом 55кв Для круглогодичного проживания бюджет 18000-20000у.е Предложили вот такую смету и проект( сами нашли) он переделан чуток думаю туалет сделать больше. 1) Уложимся? 2) В смете прописано всё нормально? Жду ваши замечания и пожелания А где смета и проект? Очень хочу взгянуть на дом на шару.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vickov Опубліковано: 1 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2010 А где смета и проект? Очень хочу взгянуть на дом на шару.... А ты пофантазируй... 55 кв. метров! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleski Опубліковано: 9 лютого 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2010 незнаю как её из экселя в жпег переделать...а ещё задумалась вдруг парень расстроиться что я его работу выложу...так сказать его труд как не как Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 9 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2010 незнаю как её из экселя в жпег переделать...а ещё задумалась вдруг парень расстроиться что я его работу выложу...так сказать его труд как не как Жжешь! Вроде на фото не блондинка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleski Опубліковано: 16 лютого 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2010 тема закрыта идите лесом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vl@dimir Опубліковано: 17 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2010 ну вот - совет просим и тут же лесом шлем.. нехорошо это.. а вообще 55м2 если сами будете строить - так ещё и остаться должно, если коммуникации все есть. а на проект взглянуть хотелось бы (можно и ексель сюда присобачить). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз