Vlad C-Max Опубліковано: 18 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2010 Кто что может сказать хорошего, плохого..? Может кто делал - доволен..не доволен.... Все ищу варианты - интересно.... Поделитесь...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 18 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2010 Кто что может сказать хорошего, плохого..? Может кто делал - доволен..не доволен.... Все ищу варианты - интересно.... Поделитесь...) Я делал в квартире на кухне. К плюсам могу отнести простоту нанесения. Легко можно наносить самому, что я и делал. Точно так же и легко снимается, что очень помогло при затоплении моей кухни соседями сверху. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vlad C-Max Опубліковано: 25 січня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2010 Я делал в квартире на кухне. К плюсам могу отнести простоту нанесения. Легко можно наносить самому, что я и делал. Точно так же и легко снимается, что очень помогло при затоплении моей кухни соседями сверху. а к минусам???...) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 26 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2010 а к минусам???...) Как-то расстерялся... Черт его знает? Ничего не приходит в голову... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
duk Опубліковано: 27 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2010 "цiкаво-цiкаво давайте полiмiзувати" Меня тоже этот вопрос интересует. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз