Alexlviv Опубліковано: 18 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2010 чи хтось недавно ставив вікна з євробрусу у Львові і може порекомендувати якусь фірму? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дах-Сервис Опубліковано: 4 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2010 Есть хорошая фирма если еще актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexlviv Опубліковано: 8 лютого 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2010 так, актуально. замовлятиму весною Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дах-Сервис Опубліковано: 11 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2010 Ок. Скину тел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexlviv Опубліковано: 15 лютого 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2010 супер! буду дуже вдячний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eldem Опубліковано: 6 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2010 так, актуально. замовлятиму весною К сожалению, во Львове не знаю никого, за кого могу поручиться. Если еще актуально, можем мы сделать и доставить во Львов. А могу порекомендовать в Ровно - отличное производство! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість sii111 Опубліковано: 6 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2010 К сожалению, во Львове не знаю никого, за кого могу поручиться. Если еще актуально, можем мы сделать и доставить во Львов. А могу порекомендовать в Ровно - отличное производство! Порекомендуйте виробництво в Рівному, будь-ласка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eldem Опубліковано: 7 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2010 Порекомендуйте виробництво в Рівному, будь-ласка Смотрите личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimalviv Опубліковано: 28 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2010 (змінено) Знаю одну класну фірму польську яка робить вікна з євробрусу. Брав ті вікна 6 років тому, а зараз вирішив ще зробити мансарду і теж хочу туди поставити такі самі вікна, то пошукав в неті і знайшов представників тої фірми у Львові. Якщо комусь допоможе то вікна фірми "Деревяні вікна Urzedowski" . Мені знайомий поляк ще колись їх рекомендував, добре що тепер є представники і у Львові. Ось їх моб. 097******** адрес вони поміняли то точно сказати не можу, але можна пошукати в неті. Змінено 12 жовтня 2011 користувачем Валерий Валентинович п 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexlviv Опубліковано: 3 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 2010 to Dimalviv дуже дякую за інфу! треба взнати, які у них умови ціни і тд. з того що я зрозумів то у Вас вони не викликають жодних застережень за ці 6 років? цікаво чи в той час як Ви їх ставили, як вони позиціонувались по ціні відносно місцевих виробників, якщо вони тоді звичайно вже працювали? І чи Ви їх самі монтували чи відразу виробник? З того, що я знайшов у Львові, мене насамперед цікавили пропозиції того плану, що продавець-виробник-монтажник це одна фірма, виділяються Екран на Кульпарківській та Грифон, як завершиться довгий вікенд то пройдусь по офіс цих фірм і ще +Бук-Ходинг на Стрийській, і тоді буду визначатись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimalviv Опубліковано: 10 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2010 Я якістю вікон задоволенний цілком, ця фірма пропонує теж свій монтаж. Але я так зрозумів, що Ви розглядаєте варіанти українського виробника, правду кажуче вікна нашого виробника важко навіть порівнювати із закордонним, та фірма що я Вам рекомендую виготовляє вікна ще з 1985 року, коли наші фірми ще навіть про такі технології не чули, ну але це Вам вибирати. Додам лише що ця фірма Urzedowski є лідером на ринку Польщі, і якщо захочете замовляти то потрібно піспишитись бо вікна за 2 тижні точно не виготовляються, а якщо Вам скажуть що можуть зробити за такий короткий термін то неякісні будуть бо сушка дерева займає часу. Вдалого Вам вибору!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimalviv Опубліковано: 10 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2010 Доречі я замовив вікна пятишарового клеєного євробрусу та товщина профілю має 88 мм, а на Україні таких вікон нажаль ще не виготовляють, тому задумайтесь на перспективу, я теж довго вивчав це питання, тому тепер мабуть сам можу консультувати людей по вікнах ))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 11 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2010 чё та мне кажется дималив очень неравнодушен к этой фирме какие будут инения?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eldem Опубліковано: 11 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2010 чё та мне кажется дималив очень неравнодушен к этой фирме какие будут инения?:D конечно неравнодушен! из 5 постов 4 про одну и ту же фирму! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimalviv Опубліковано: 17 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2010 Ну звичайно що мені не байдуже було, що замовляти, просто я компетентний у багатьох питаннях що стосується будівництва, і хороші вікна для мене це було болючим питанням, але кожен робить сам свій вибір. Просто якщо людина проаналізує добре ринок і вивчить усі нюанси що стосується вікон, наприклад чому кращий інертний газ криптон, а не аргон, від чого залежить краща теплоізоляція та звукоізоляцію, то теж зможе зробити собі відповідний висновок про фірму. Але моя думка так: якщо вибирати деревяні вікна то кращи вже вибирати солідну фірму, а якщо немає грошей то замовляйте металопластикові - буде менше клопоту. Вдалого Вам вибору. Дивно, якщо хочеш порадити людям кращий вибір, зразу на тебе наїжають ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimalviv Опубліковано: 17 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2010 Можу розповісти також про фірму "Модерн" у якої за рік часу імпости чорніють, а про фашу фірму я і взагалі не чув, скиньте свій сайт цікаво почитати та проаналізувати, можливо я зробив помилковий вибір ))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
at11 Опубліковано: 17 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2010 конечно неравнодушен! из 5 постов 4 про одну и ту же фирму! А Ваша фирма может отреставрировать старые окна. Жаль их менять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romamys Опубліковано: 25 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2012 (змінено) Якраз теж впритул підійшов до питання вибору дерев'яних євро вікон. Крім вище згаданих Грифон Екран (Вікносвіт) Urzedowski знайшов ще декілька Фабрика вікона та дверей Ясень Євролекс - Львів Буду вдячний за будь-які коментарі або пропозиції. Змінено 26 лютого 2012 користувачем Валерий Валентинович п 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 25 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2012 Фабрика, якщо не помиляюся, продає житомирські (ФРАМ) вікна, відгуки непогані. Вікна з Польщі привезти зараз дуже важко, майже неможливо. Ще є представництво Модерну (Харків) на Горської. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romamys Опубліковано: 26 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2012 Також дізнався що у Львові є представництво фірми Нагель-Фенстер (Бориспіль), на форумах зустрічав схвальні відгуки про них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 26 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2012 Є. Нормальна фірма. Колись співпрацював з ними. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 26 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2012 А хто підкаже ціну на алюмінієво-деревяні вікна. Мається наувазі алюмінієві вікна з деревяними накладками зсередини приміщення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romamys Опубліковано: 26 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2012 + є ще Тисей, але я так розумію основна сфера їх діяльності це дахові покриття і дахові вікна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 26 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2012 А хто підкаже ціну на алюмінієво-деревяні вікна. Мається наувазі алюмінієві вікна з деревяними накладками зсередини приміщення.Якщо дасте розміри, можу спробувати скинути полякам на прорахунок. Але доставка???... Добавлено через 4 минуты + є ще Тисей, але я так розумію основна сфера їх діяльності це дахові покриття і дахові вікна.Та й крім них є багато, але це все ділери, як і я, в яких продажі дерев'яних вікон більше для асортименту. Я би вибирав між Модерном, Нагєлєм та Фрамом (присутні на цьому форумі). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 26 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2012 Якщо дасте розміри, можу спробувати скинути полякам на прорахунок. Але доставка???... Добавлено через 4 минуты Та й крім них є багато, але це все ділери, як і я, в яких продажі дерев'яних вікон більше для асортименту. Я би вибирав між Модерном, Нагєлєм та Фрамом (присутні на цьому форумі). ФРАМ - это мы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз