Vladislav Опубліковано: 11 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2010 Интересует Honda, MDT. Обзвонил практически все инет магазины - нет нигде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladislav Опубліковано: 13 січня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2010 Вопрос решен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megapolis Опубліковано: 17 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2010 Вопрос решен. Как в работе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladislav Опубліковано: 18 січня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2010 Пока никак...ледяной наст чистить отказывается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість vitshen Опубліковано: 3 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2011 Vladislav, вы на каком свой выбор остановили? Я смотрю в сторону снегоуборщика (ссылка устарела) [/url] (ссылка на изображение устарела) что думаете по нему? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Promline Опубліковано: 11 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2011 Я смотрю в сторону снегоуборщика MTD ME 66 T что думаете по нему? удешевленная (21388грн) версия MTD E740. разница в движке. на том Briggs&Stratton стоял, на этом MTD ThorX. самый продаваемый агрегат был много лет из гусеничных. как альтернативку можно глянуть эту гусеничку: это Honda HS 622 ET. менее мощная, меньше тюнинга (без фары и электропуска), 18625 грн. Та же но с понтами 21635. Если исходить из стоимости выгоднее 21635 или 21388 - я бы выбрал MTD, не хонда конечно, НО больше мощности, шире захват, больше скоростей и блокировка с пульта для выполнения разворотов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз