AmateurFF Опубліковано: 29 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2010 27.03.2010, 22:38 голосовала последний раз, пытаюсь проголосовать сейчас29,03 в 09,10, не пускает, говорит, только раз в сутки!!!!! .Буду пытаться позже! +5. У меня те же проблемы постоянно. На работе я еще могу понять - слишком много компов в сетке. А вот дома с 2-х компов пробую и тоже часто не дает голосовать. Говорит что я уже проголосовал, приходите позже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 30 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2010 4517 +5:beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна_ST Опубліковано: 30 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2010 а мне опять не дает голосовать!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 30 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2010 а мне опять не дает голосовать!!!!!!!!!! Цифра сразу не меняется - результат на следующий день. Вводите оценку, потом код, голосовать! Вісветится, что Ві уже сегодня проголосовали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inspektor Опубліковано: 30 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2010 Цифра сразу не меняется - результат на следующий день. Вводите оценку, потом код, голосовать! Вісветится, что Ві уже сегодня проголосовали. А має бути написано, що голос прийнято. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir1 Опубліковано: 30 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2010 А сегодня не пустили проголосовать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AmateurFF Опубліковано: 30 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2010 А сегодня не пустили проголосовать... Ни с работы ни из дому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 31 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2010 4522 +5 (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна_ST Опубліковано: 31 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2010 У меня стандортно пишкт, Вы уже голосовали. ....... И так 3 дня подряд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir1 Опубліковано: 31 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2010 Опять меня послали... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inspektor Опубліковано: 1 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2010 Я написала на сайті повідомлення, щоб розібратись з помилкою. Цікаво чи напишуть відповідь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 1 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2010 4527 +5 Мой голос принят! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна_ST Опубліковано: 1 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2010 Ура............, Они на сегодня зарахувалы мою оченку, первый раз за эту неделю!!!!!!!!!!!!!!!!! УРА,,,,,,,,,,, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AmateurFF Опубліковано: 1 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2010 Ура............, Они на сегодня зарахувалы мою оченку, первый раз за эту неделю!!!!!!!!!!!!!!!!! УРА,,,,,,,,,,, А меня опять послали... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir1 Опубліковано: 1 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2010 Снова не пустили! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Елена! Опубліковано: 2 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2010 Я когда голосую через удаление cookis, то мне разрешают доступ только раз в день Подскажите, может я не правильно удаляла? Сервис=>свойство обозревателя=>удалить=>удалить cookis (через интернет експлорер) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2010 4578 +5.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir1 Опубліковано: 8 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2010 О, а сегодня пустили... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2010 +10 Удалось проголосовать дома и на работе.Думал поставить прогу по подмене IP , но потом могут быть проблемы с интернетом.Хотя судя по отрыву в который ушли некоторые работы думаю , что кто-то этим не брезгует. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valeriya Опубліковано: 9 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2010 +5 балов. И меня посчитали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дюймовка Опубліковано: 10 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2010 Ребята,голосните за крестника на (ссылка устарела):beer:наставте парню пятаков плиз Проголосовала!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 12 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2010 4636 +5..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir1 Опубліковано: 13 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2010 И сегодня +5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна_ST Опубліковано: 13 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2010 И сегодня +5 +5!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 квітня 2010 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2010 +5 на работе.Дома не пустило. Я тут прикинул , что за последние пол месяця в день голосует по 2 человека.Позор товарищи. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз