Слон Опубліковано: 26 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2009 Джин BEEFEATER (Лондон). Куплен в дьютифри. Цена 200грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 26 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2009 Джин BEEFEATER (Лондон). Куплен в дьютифри. Цена 200грн. Обьем? Я обожаю Джин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 27 грудня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2009 Объем 1 ЛИТР. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 28 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2009 А хозяин джина в курсе продажи? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 28 грудня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2009 Так Аладин продал его мне. А теперь вот и я думаю куда-бы его пристроить. Использовать сама не могу, т.к. хвораю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 28 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2009 Так Аладин продал его мне. А теперь вот и я думаю куда-бы его пристроить. Использовать сама не могу, т.к. хвораю. С удовольствием бы себе взяла Джина! А сколько желаний он исполняет?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 29 грудня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2009 Мой джин в жидком состоянии. Количество желаний зависит от количества употребленной жидкости из бутылки. НО, качество гарантирует дьютифри Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 29 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2009 Мой джин в жидком состоянии. Количество желаний зависит от количества употребленной жидкости из бутылки. НО, качество гарантирует дьютифри Думаю после употребления жидкого джина - все желания пропадут! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Босяк Опубліковано: 30 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2009 Цена обычная. Хде скидка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 31 грудня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2009 Неправда, цена чуть ниже обічной (обічная начинается от 210грн и т.д.). Но сдесь есть один неоспоримый плюс - продукт приобретен в дьютифри, что практически исключает фальсификат. Так что он ВКУСНЫЙ!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Босяк Опубліковано: 1 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2010 Шо вкусный - это да. Сам полюбляю окоянного. Как будто иголок еловых наелся после него(в плане вкуса). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз