celeron Опубліковано: 19 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2009 Где купить геотекстиль??? А то в нашем селе(Чернигов) его нет! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ziv71 Опубліковано: 19 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2009 Приехать в Киев. Купить. Уехать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 20 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2009 Где купить геотекстиль??? А то в нашем селе(Чернигов) его нет! В Киеве могу дать координаты фирмы,цена очень хорошая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
celeron Опубліковано: 20 грудня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2009 В Киеве могу дать координаты фирмы,цена очень хорошая Давайте. А Автолюксом они перешлют? Не знаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 20 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2009 Давайте. А Автолюксом они перешлют? Не знаете? Завтра в офисе гляну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 21 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2009 Давайте. А Автолюксом они перешлют? Не знаете? ООО ТЕКСИКА 044 4554343 Леся Брал у них несколько раз,цена была хорошей! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ofy Опубліковано: 21 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2009 По геотекстилю достаточно хорошие цены у Евроизол и Тегола. Сколько Вам его необходимо? Могу выслать контакты в личку, если надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 21 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2009 Где купить геотекстиль??? А то в нашем селе(Чернигов) его нет! Позвоните,узнайте,лучших цен нет,Харьков делает неплохой економвариант www.aquaizol.ua/?p=p_62&sName=products-gotextille Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DRI-VER Опубліковано: 28 січня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2010 Самый дешевый проедлагали на выставке в прошлом году - выпускает фирма из Ровно. Качество хорошее, цена была 3,4 грн кв.м. Если интересует, попробую отыскать их рекламку. Тольно напомни мне в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз