norD Опубліковано: 17 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2007 Шановні форумляни. В будівництві я нічого не шарю тому хочу звернутися до вас за порадою. Наступного місяця(жовтень) збираюсь почати будівництво. покищо є плани поставити до зими фундамент і продовжити будівництво вже наступної весни. Чи не міг би хто порадити будівельну бригаду з прорабом (чи може місця де таких можна знайти) які б взялися за створення фундаменту та за роботу у наступному році? І ще одне питання, стосовно самих фундаментних робіт. За проектом в мене є підвал на ~40 квадратів З сусідньої гілки вже дізнався, що є нарисовали мне следующие цены: 1. разметка - 100$ 2. куб земли вручную - 20$ 3. заливка куба бетона из миксера (включая вязку и укладку арматуры) - 50$ 4. кладка бута (включая приготовление раствора) - 70$ і що стосовно цін варто торгуватись чи не могли б ви щось додати(звісно якщо варто додавати )? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
norD Опубліковано: 17 вересня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2007 Трохи не забув, моя поштова скринька andr.derkach@gmail.com Завчасно вдячний усім хто відгукнеться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleg_ Опубліковано: 18 вересня 2007 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2007 Ого, ну и цены. хотя может уже подскочили.... обычно мне называни такой уровень: земл. работы вручную - 10 у.е. куб заливка с миксера с армированием и опалубкой - 25 у.е куб, если на второй этаж - 50 у.е. вручную - 50 у.е. куб на землю. разметку мне вообще бесплатно сделали на счет бута - не знаю. Советую поискать бригаду подешевле. Вообще стремно делать бетонные работы в октябре, уже холодно, могут и заморозки быть. У меня сейчас кирпичная кладка зависла, так я бегаю ищу бригаду... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andr.len Опубліковано: 18 жовтня 2007 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2007 можу порадити бригаду з прорабом. написав на емейл. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yamax Опубліковано: 21 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2007 В данный момент планирую занятся забором и подпорными стенками Везде ленточный фундамент. Озвучили цену-50уе за куб заливки с миксера, без торга + копка 10уе. Обьем около 220 метров погонных. Что скажите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз