akhavr Опубліковано: 8 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2009 Хочу в одній з кімнат та коридорі нашвидку обшити стіни МДФ-вагонкою. Стіни з пінобетону. Процес, як я розумію, такий: 1. набивається монтажна рейка 20x40 через ~40-50 см 2. до неї на зажими - власне вагонку 3. верх, низ, кутки - через перехідні планки Питання - як краще кріпити рейку до пінобетону? Спецдюбеля для нього занадто дорогі для такої кількості. Наскільки добре-погано будуть тримати звичайні пластикові на 75мм? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 8 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2009 Нормально будут держатся. Только зубастые берите. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ростислав Опубліковано: 10 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2009 обычные саморезы для дерева оч неплохо держат, попробуйте на дюбелях и просто саморезы, где-то на пустой стене попробуйте и выберете вариант 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akhavr Опубліковано: 10 грудня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2009 В понеділок завезу і протягом тижня буду кріпити. Подивимось.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andy_325 Опубліковано: 16 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2009 (змінено) В понеділок завезу і протягом тижня буду кріпити. Подивимось.. Если еще не решили - то очень неплохой вариант следующий... в эпицентре или в новой линии покупаете дюбеля под потай с ударным шурупом длиной 60. Они такие жедтовато-зеленоватые с усиками. 100 шт - 11 грн - сегодня брал. Ударные шурупы выкидываете и покупаете саморезы по гипсу для дерева - 60мм длинной. Технология - сверлите планку насквозь вместе с пенобетоном, забиваете дюбель, закручиваете шуруп. На аэроковском пенобетоне держит хорошо. Забыл добавить - шляпки у дюбелей надо по-срезать ножом перед использованием. Змінено 16 грудня 2009 користувачем Andy_325 забыл 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз