Sharade Опубліковано: 22 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2011 Ув. Togo! Скажите, можно ли увидеть воочию крашеный шифер и где? Хочется определиться с цветом, а фото не может на 100% соответствовать действительности. И еще вопрос: сколько весит шифер (1кв.метр)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharade Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 Франківськ також фарбує сірі листи, а пігментований виробляє тільки Балаклея. А крашеный шифер Балаклейского комбината у Вас тоже есть? А цвет какой? Цена, размеры? И еще вопрос: у нас крыша четырехскатная, где боковой угол среза грани правильной пирамиды 47 градусов (не знаю как это называют профи-кровельщики), будет много отходов при срезке, - можно ли срезанные части листов шифера разворачивать и укладывать "верхом вниз"? Есть ли у шиферных листов четко обозначенный "верх-низ" как у черепицы, или их можно укладывать произвольно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 Скажите, можно ли увидеть воочию крашеный шифер и где? Хочется определиться с цветом, а фото не может на 100% соответствовать действительности. И еще вопрос: сколько весит шифер (1кв.метр)? Можливо, завітайте в гості, покажемо. 11 кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharade Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 (змінено) Можливо, завітайте в гості, покажемо. Спасибо, приеду. Ваш адрес: Обухівський р-н, м. Українка, вул. Промислова, 37? - или офис в другом месте? А телефон? Змінено 23 березня 2011 користувачем Sharade неточность Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 А крашеный шифер Балаклейского комбината у Вас тоже есть? А цвет какой? Цена, размеры? Ні, Балаклейського немає, це було б нелогічно. ... можно ли срезанные части листов шифера разворачивать и укладывать "верхом вниз"? І так і ні. При чотирьохскатному даху зрізані частини листів можна вкладати на суміжні скати не перевертаючи, або на протилежний скат перевертаючи (вверх низом). Есть ли у шиферных листов четко обозначенный "верх-низ" как у черепицы, или их можно укладывать произвольно? Ні, чіткого визначеного верху і низу немає, але є чітко визначені краї, один з яких є таким, що накривається (на нього наноситься маркування), а другий таким, що накриває. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 23 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2011 Хотя, вроде, когда смотрел его, то по торцам полностью был прокрашен. Листи, які фарбуються, фарбуються і по торцям, непофарбованим буде тільки різаний торець. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 6 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2011 У зв'язку з тим, що часто виникає певна плутанина в асортименті листів, які виробляє Івано-Франківськ, хочу ще раз акцентувати увагу на відмінностях листів (див. схему). Реально, визначити азбестовий лист чи безазбестовий можна по маркуванню на листі. Торгова марка Eco-Dach передбачає тільки безазбестові листи. Різниця в вартості азбестового і безазбестового (Еко-Дах) листа однакового формату і кольору складає близько 20%, при цьому зовнішній вигляд (робляться на одній лінії і фарбуються однаковими фарбами), термін експлуатації і технічні параметри однакові. В чому ж різниця і чи варто переплачувати 20% за безазбестовий лист? Non asbestos - відсутність азбесту для багатьох сьогодні є вирішальним фактором при виборі матеріалу, хоча на мою думку шкідливість азбесту дуже сильно перебільшено і з цього приводу ведеться багато дискусій. Відкинувши дискусії про шкідливість азбесту можна сказати, що різниця в нюансах, які на око не видно. Одною фразою - Еко-Дах менш примхливий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Самсоныч Опубліковано: 9 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2011 Уважаемые форумчане! У меня два вопроса: - где можно купить Ивано-Франковский шифер (я в Донецкой обл.), требуется около 300 м2?; - почему нельзя красить "свежий" шифер? Если можно, то какой краской? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.A.N. Опубліковано: 9 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2011 Свежий шифер имеет большой ворс который смывается дождями через 3-4 месяца. Я свой красил через год. Краской КО-169 (шифер), кстати покупал в Донецке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Самсоныч Опубліковано: 9 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2011 Свежий шифер имеет большой ворс который смывается дождями через 3-4 месяца. Я свой красил через год. Краской КО-169 (шифер), кстати покупал в Донецке. Уважаемый V.A.N., спасибо за ответ. Но! А какая же интенсивность дождей должна быть? А если их совсем не будет? И если ворс находится на поверхности, то его можно просто удалить жесткой щеткой? Если он связан с основой, то его нужно увлажнить, чтобы он после высыхания поднялся и удалять шлифовкой, как в случае с древесиной. Но всё-таки покраску шифера хотелось бы выполнить на земле, чтобы не корячиться на крыше. О краске КО-169 я слышал, но нужного мне цвета в ассортименте нет. Надыбал другую, Прибалтийскую, обещают сделать нужный колер, но в инструкции к ней написано: красить через 5 м-цев. Вот и возник вопросец. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.A.N. Опубліковано: 9 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2011 Просто в пакете наверное не получится хорошо просушить шифер. Но думаю если есть у Вас время, то вполне можно расставить листы по участку, периодически обмывать водой и сметать щёткой. Конечно на земле намного удобнее красить, я несколько листов тоже красил на земле, но учтите, что при укладке шифера вы его как бы поцарапаете. Ведь при укладке шифер приходится тащить один по другому. Кстати я красил два раза, первый слой грунтовочный, второй через год основной. Просто нехватка времени. А краску вроде могут любого цвета при желании сделать. Позвоните узнайте поточнее. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 16 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2011 После такой рекламы шифера, задумался а почему бы и нет)) Подскажите кто знает где в Киеве можна посмотреть асортимент этих самых листов (интересуют короткие листы) крашеных и некрашеных уточнить цены итд. Зарание большое спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 17 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2011 После такой рекламы шифера, задумался а почему бы и нет)) Подскажите кто знает где в Киеве можна посмотреть асортимент этих самых листов (интересуют короткие листы) крашеных и некрашеных уточнить цены итд. Зарание большое спасибо! в Того на складі, а так на форумі є чимало реалізованих проектів сам недавно реалізував дах з шиферу дуже задоволений 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roma1 Опубліковано: 30 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2011 Вот наконец я проверил шифер по всем параметрам, осень, зима, солнце, морозы, дожди, ложил его обратной стороной к верьхху дабы подвергнуть всем погодным факторам, на него лилась вода которая зимой то замерзала то оттаивала, я думал что он напитаеться и при морозе его разорвёт, я Выше подымал вопрос о его подозрительной мягкой и волокнистой структуре которая как бы намокает. Такому издевательству я его подверг что мама не горюй, плюс в тяжелых условиях ходил по нему, короче любые фантазии что бы доказать что он не совершенен и в уровень ондулина. Должен признать что шифер выдержал испытания на все 100% он как новый по прошествии года, сейчас он на доме уже улёгся и принял форму, никаких солевых пятен не было, так же блистит на солнышке будто сегодня с завода. Я признаю что шифер лучший из того что можно сейчас найти в данной ценовой категории, ни сколь не жалею что им накрыл довольно дорогой дом. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Selyuk Опубліковано: 3 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2011 Где можно купить И-Ф шифер в Николаеве? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Selyuk Опубліковано: 3 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2011 Через сколько лет краска выгорит и нужно будет заново красить шифер? Есть ли на него гарантия, как, например, на другие кровельные материалы? имеется ввиду И-Ф шифер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 4 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2011 Где можно купить И-Ф шифер в Николаеве? Найближчі представники - Київ, Умань, Одеса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 4 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2011 Через сколько лет краска выгорит и нужно будет заново красить шифер? Есть ли на него гарантия, как, например, на другие кровельные материалы? имеется ввиду И-Ф шифер. Згідно лабораторних досліджень перефарбування потрібно через 20 років. Практичний досвід по Еко-Даху поки обмежується 4 роками. Гарантія на будь-який шифер, згідно ДБН, складає 4 роки, Івано-Франківськ додатково заявляє (поки усно) гарантію на фарбування на 10 років. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Самсоныч Опубліковано: 4 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2011 Купил И-Ф шифер. Купил краску DachFarbe. Цвет зеленый матовый. Почти закончил двухслоевую покраску. Пока всё устраивает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riselost Опубліковано: 4 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2011 Фото? Купил И-Ф шифер. Купил краску DachFarbe. Цвет зеленый матовый. Почти закончил двухслоевую покраску. Пока всё устраивает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Selyuk Опубліковано: 4 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2011 Найближчі представники - Київ, Умань, Одеса Спасибо, а контакты Одесситов не подскажите? Можно ли узнать стоимость И-Ф шифера АЦ и ВЦ. спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Selyuk Опубліковано: 4 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2011 Згідно лабораторних досліджень перефарбування потрібно через 20 років. Практичний досвід по Еко-Даху поки обмежується 4 роками. Что происходит через 4 года? Краска выгорает или лущится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Selyuk Опубліковано: 4 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2011 Гарантія на будь-який шифер, згідно ДБН, складає 4 роки, Івано-Франківськ додатково заявляє (поки усно) гарантію на фарбування на 10 років. Что включает гарантия "згідно ДБН"? Что означает "(поки усно) гарантію на фарбування на 10 років"? Если у меня изменится цвет в течении 10 лет, завод мне перекрасит шифер за свой счет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 5 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2011 Спасибо, а контакты Одесситов не подскажите? Можно ли узнать стоимость И-Ф шифера АЦ и ВЦ. спасибо. Фірма "Баско" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 5 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2011 Что происходит через 4 года? Краска выгорает или лущится? Ні, просто дахів старше 4 років у нас немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз