Андрюшка Хрюшка Опубліковано: 9 квітня Поділитись Опубліковано: 9 квітня Кажуть що для пічки потрібна м200 пічна цегла (вона дуже не дешева, що в цілому робить цей проєкт мало "цікавим", бо бюджет як на тепловий насос). У мене у місті нема такої, тобто її потрібно везти з іншого міста що буде теж дуже дорого і муторно. Але мається повнотіла м125 або рядом теж повнотіла м150. І тут виникає питання, чи можна використовувати цю цеглу, невже така різниця між пічної повнотілою і цими цеглами? Враховуючи що буде шамотне ядро і цегла не буде безпосередньо взаємодіяти з вогнем, а лише працює як тепло акумулятор. Я розумію коли пічник будує пічку за гроші, то йому потрібно показати свою майстерність... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 квітня Поділитись Опубліковано: 9 квітня 1 годину тому, Андрюшка Хрюшка сказав: І тут виникає питання, чи можна використовувати цю цеглу, невже така різниця між пічної повнотілою і цими цеглами? Можна! Можна навіть М100 , тільки цеглу потрібно вибирати , щоб вона була правильно обпалена та нормальної форми. Берете з собою невеликий молоток , йдете в магазин (чи де ви там зібрались її купувати) і відбираєте кожну цеглину. Дивлячись на якість сучасної загальнобудівельної цегли , це буде ох як не просто , якщо вам ще дозволять це робити. ПС.. Тому пічники і використовують М200 , бо вона одразу належної якості. 1 годину тому, Андрюшка Хрюшка сказав: Я розумію коли пічник будує пічку за гроші, то йому потрібно показати свою майстерність... Ви неправильно розумієте , майстерність пічника не залежить від цегли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрюшка Хрюшка Опубліковано: 9 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня (змінено) Я вибачаюсь, що конкретно потрібно перевіряти молоточком? Думаю що м100 то тільки під штукатурку. Змінено 9 квітня користувачем Андрюшка Хрюшка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 10 квітня Поділитись Опубліковано: 10 квітня 7 годин тому, Андрюшка Хрюшка сказав: Я вибачаюсь, що конкретно потрібно перевіряти молоточком? Берете цеглину в руку і вдаряєте по ній молотком , слухаєте звук. Якщо занадто дзвінкий , цегла перепалена , якщо глухий , недопалена. Має бути середньої дзвінкості. Правда для цього потрібен досвід , або щоб той хто шарить продемонстрував вам це. 7 годин тому, Андрюшка Хрюшка сказав: Думаю що м100 то тільки під штукатурку. Та думайте , хто ж вам забороняє. Але , якщо ви не спеціаліст , то наврядчи відрізните М100 від М150. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 квітня Поділитись Опубліковано: 10 квітня (змінено) 12 часов назад, andrey_ka сказал: Берете з собою невеликий молоток , йдете в магазин Так мабудь выпиzдят з магазину... Змінено 10 квітня користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 10 квітня Поділитись Опубліковано: 10 квітня 44 хвилини тому, DimaF сказав: Так мабудь выпиzдят з магазину... Я ж кажу , якщо дозволять. Наприклад в Епіцентрі , це можна робити без дозволу і продавці в принципі не можуть вам заборонити. В інших магазинах можна домовитись. Як правило продавцям пофіг , головне щоб ви потім поскладали цеглу як була. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 10 квітня Поділитись Опубліковано: 10 квітня (змінено) 3 часа назад, andrey_ka сказал: Я ж кажу , якщо дозволять. Наприклад в Епіцентрі , це можна робити без дозволу і продавці в принципі не можуть вам заборонити. В інших магазинах можна домовитись. Як правило продавцям пофіг , головне щоб ви потім поскладали цеглу як була. Думаю любым продавцам будет не пофиг если вы во время стучания пораскалываете весь кирпич Кто же его знает какого он качества и как сильно вы будете по нему молотком прикладываться. Змінено 10 квітня користувачем eam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 10 квітня Поділитись Опубліковано: 10 квітня 1 годину тому, eam сказав: Думаю любым продавцам будет не пофиг если вы во время стучания пораскалываете весь кирпич Кто же его знает какого он качества и как сильно вы будете по нему молотком прикладываться. Теж так думаю , якщо бездумно тарабанити молотком по цеглі то звісно продавці будуть не в захваті. Да і ви також , бо доведеться купити все що набєте. Тому я і кажу , для цього потрібен деякий досвід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня Если говорить про М100, то я давно не видел нормального. Там не то что молотком, там в руки страшно брать чтоб не рассыпалась. Хорошо хоть на поддонах продается, и можно довезти до стройки и сразу на раствор. В совке его пока довозили - половина была битая... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз