Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Газовый котел с встроенным бойлером

Александр Николаевич

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня.

Проводжу газ нароазі.

Будинок 140 м2 одноноповерховий добре утепленый. Обігрів виключно теплим водяною підлогою. Постійного проживання.

В будинку 2 санвузли. В одному душ в іншому невелика вана 160л. Рецеркуляция ГВС буде присутня. Ваною корестуймося рідко в родини. зазвичай там душ приймають. Одночасно санвузли майже не використовуються. Нас 4 людини більше 5 точно не буде.

Розглядю Газовий котел Italtherm TIME MAX 27 K конденсаційний.

Сподовся ось такий прилад що можете сказати. Я розумию що 60л бойлер мае свои обмеження и одночасно вану набрати та користуватися душем не війде скориш за все але це некретично оскильки одразу писля того як набралася вана 5 хвилин и можна ити в душ.

Порадьте хто стикався з таким обладнанням? Воно того варте?

Змінено користувачем Александр Николаевич
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Розглядав вісмани з 150л бойлером але то не мій бюджет да і здоровий він. З цього самого приводу (габаритний) не дуже хочу окремий бойлер 200л.-300л. Та звичайний котел. В квартирі вмене 50л електро бойлер 1.5кв. Коли нема централизованого постачання нам вистачає хочя е невелика незручнисть що бильше 2 людей підряд не помиються. 

Стосовно Italtherm TIME MAX 27 е ще Italtherm TIME MAX 35 гвс буде грити скорише але чи потрибен він мені в розрізі теплої підлоги.

Посилання на коментар

размер бойлер это расчетная позиция. Сколько санузлов, и сколько людей будет проживать?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

В мене пращур такого котла, конденсаційний Hermann Master. Така ж площа, санвузли, але 6 членів родини і без рециркуляції, водопостачання централізоване (бо то має значення), є безперебійник. Воно того варте ;-)

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...