Ashatan78 Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого Вітаю, форумчани! Може покритикуйте, а може, буду вдячна, надайте корисні поради по облаштуванню відкотів та підвіконня з деревини! 2 вікна велкі 2м на 2 метри, та 2 звичайних 1.5 на 1.30 за розміром, виходять на північ Ідея оклеїти ? Як ще закріпити? Відкоси мебл щитом з ясеню, підвіконня також Є зрощений клеєний щит та є з цільними ламелями, поки думаю, щоб не повело, який буде краще? товщина 2 см, 3 см та 4 см на вибір Є вікна на 2 поверсі на південь, там трохи інші умови, сонце... теж який щит брати краще? Покривати планую олією Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 5 лютого Поділитись Опубліковано: 5 лютого 10 годин тому, Ashatan78 сказав: Як ще закріпити? а) Штукатурите поверхні , далі клеєте фанеру , далі механічно її закріплюєте , далі клеєте оздоблювальний матеріал. б) Штукатурите поверхні , далі клеєте оздоблювальний матеріал на двокомпонентний клей , щось на кшталт , як монтують паркет. ПС.. Так як дерево буде знаходитись у агресивному середовищі (перепади температур) то обов`язково на всіх стиках забезпечити зазори. Щось на зразок ось такого: 10 годин тому, Ashatan78 сказав: Є зрощений клеєний щит та є з цільними ламелями, поки думаю, щоб не повело, який буде краще? З цільними ламелями. І клеєти краще самостійно (правильно). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ashatan78 Опубліковано: 5 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого Дякую за поради! Стрічку пошукаю А чи бачили таку в коричневому/темно сірому кольорі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 лютого Поділитись Опубліковано: 6 лютого 23 години тому, Ashatan78 сказав: А чи бачили таку в коричневому/темно сірому кольорі? Ні. Або біла , або чорна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого Поверхні під дерев'яними відкосами та підвіконнями мають бути добре паро/гідроізолбовані. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ashatan78 Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого (змінено) В 08.02.2025 в 15:26, Алік сказал: Поверхні під дерев'яними відкосами та підвіконнями мають бути добре паро/гідроізолбовані. По вікнах теплий монтаж, Яким чином покращити тепло та гідроізоляцію відкотів та поверхню під підвіконня? Змінено 13 лютого користувачем Ashatan78 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого Изначально откосы утеплены? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 13.02.2025 в 06:24, Ashatan78 сказав: По вікнах теплий монтаж, Яким чином покращити тепло та гідроізоляцію відкотів та поверхню під підвіконня? Треба дивитися по місцю. На ринку багато різних аквастопів. Головне - виключити в майбутньому любу можливість потрапляння вологи в деревину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 08.02.2025 в 15:26, Алік сказав: Поверхні під дерев'яними відкосами та підвіконнями мають бути добре паро/гідроізолбовані. Навіщо? Розумію гідроізоляцію основи в санвузлах , де волога може потрапити туди зі сторони приміщення. Тут , не розумію. ПС.. Із досвіду: періодично доводиться демонтувати стірі підвіконня (дерев'яні) і ніколи не бачив під ними проблем , все сухо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Ну, з мого досвіду, всяке буває. Тому краще підстрахуватися, особливо коли робиш для себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 19 годин тому, Алік сказав: Тому краще підстрахуватися, особливо коли робиш для себе. Точно , закатати усі стіни в пароізоляцію , ну про всяк випадок , для себе ж. 19 годин тому, Алік сказав: Ну, з мого досвіду, всяке буває. Опишіть ваш досвід , цікаво що привело вас до такої думки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 8 годин тому, andrey_ka сказав: закатати усі стіни в пароізоляцію , ну про всяк випадок , для себе ж. Я ж не змушую, тільки свою точку зору висловлюю.) 8 годин тому, andrey_ka сказав: Опишіть ваш досвід 25+ років достатньо?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 30 хвилин тому, Алік сказав: 25+ років достатньо?) Більш ніж , хоч я і не про це питав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз