Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Капітальна реконструкція будинку біля озера (с. Крюківщина)

Oleksandr Panchenko

Рекомендовані повідомлення

там пічне опалення просто для краси ну і на всякий випадок - ну там *осія ядеркой жахне чи газ перекриють і свет. От тоді нам пофіг -  у нас камінопіч. І горить вогонь красиво, і тепло дає.

Змінено користувачем Oleksandr Panchenko
  • Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 часов назад, Oleksandr Panchenko сказал:

це воно? -у цей пінопласт ще дві решіточки вставили згори і знизу.

Скорее всего нет. Вот так выглядит:image.png.f9c044aa0151396ff48c2b4ed335211d.png

Печь у вас огого какой мощности, но КПД будет крайне мало. А вот с таким тепообменником, можно весь дом обогреть, да еще и горячую воду приготовить.

Посилання на коментар

8 годин тому, apereverzev сказав:

Печь у вас огого какой мощности, но КПД будет крайне мало. А вот с таким тепообменником, можно весь дом обогреть, да еще и горячую воду приготовить.

ну все ж я задумував її з самого почтку більш як декоративний елемент, але дякую, може десь колись знадобиться

Посилання на коментар

44 хвилини тому, Oleksandr Panchenko сказав:

ну все ж я задумував її з самого почтку більш як декоративний елемент, але дякую, може десь колись знадобиться

Я же в товариша бачив з купою тоненьких трубочок.  Гарно тепло ліпить.

Посилання на коментар

13 годин тому, apereverzev сказав:

Скорее всего нет. Вот так выглядит:image.png.f9c044aa0151396ff48c2b4ed335211d.png

оті штуцери, вони під рідкий теплоносій? А як немає електрики і відсутня циркуляція, воно куди кипить ?

Посилання на коментар

7 часов назад, yur43 сказал:

оті штуцери, вони під рідкий теплоносій? А як немає електрики і відсутня циркуляція, воно куди кипить ?

да, под жидкий. В идеале нужно делать дымоход с раздвоенным каналом, и заслонкой (желательно автоматической). Заморочиться придется, конечно, но зато можно получить сотни киловатт дешевой энергии, и меньше топить улицу. Обычно печи такого типа имеют крайне низкий кпд -(1-2%), что лично меня немного расстраивает).

• Лайк 2
Посилання на коментар

ну що ж я продовже тему, і розповідаючи про початок 2024 р, не можу не згадати 23 січня 2024, коли в Крюківщині уламками ракети було пошкоджене кафе "Руслан і Людмила". Чуть раніше - 2 січня ракета прилітала в Вишневе і вбила 2 людей.
Так що ми напевно будемо здаватися абсолютно самашедшими нашим нащадкам.

GEjvUo3XkAAoE83.jpg

GEjvRviXYAA9ekS.jpg

GEjvKtWWMAAmbhH.jpg

• Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

З січня ми почали дизайн-проект. Я хотів розуміти що і де буде - бо в голові булло все якось приблизно, а хотілося більш менш конкретно.
З дизайном допомогала Альона , що виявилася дуже гарним спеціалістом, що врахувала усі зауваження.

Все заміряно і накреслено на момент зимової паузи 2023-2024рр. - підвал, 1 поверх та 2 поверх

SumatraPDF_ddOEPrqnns.png

1 поверх

SumatraPDF_6eBKpu2cel.png

2 поверх

SumatraPDF_6eBKpu2cel.png

Змінено користувачем Oleksandr Panchenko
  • Лайк 2
Посилання на коментар

найбільше мені не сподобався один санвузол на 2 поверсі, що "проектував" ще пан М. - якщо  сім'я ростиме і поверх буде повноцінно використовуватися краще мати ванну та туалет окремо, власне це найбільша зміна що відбулася по плануванню

SumatraPDF_udkDHwOARo.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

в ході проекту було враховано все, що де буде - інтернет розетки, вимикачі, освітлення, вентиляція, типи покриття для стін, підлоги і потолка.
Мені дуже сподобався результат - я змінив і врахував просто купу нюансів ще в час проекту, і чудово розумію що змінювати їх потім було б важко чи неможливо.

SumatraPDF_KghMO0XOrB.png

SumatraPDF_NpDGudWN4b.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

48 минут назад, Oleksandr Panchenko сказал:

краще мати ванну та туалет окремо

Наслідки проживання в квартирах радянських часів...

Посилання на коментар

38 хвилин тому, Vikctor сказав:

Наслідки проживання в квартирах радянських часів...

Краще мати два туалета , один з них з ванною)

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, Oleksandr Panchenko сказал:

в ході проекту було враховано все,

Еще неплохо это визуально представлять.

А то задвинутая в угол плита может быть не удобной в использовании. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, Oleksandr Panchenko сказав:

рендери теж робили, красота на нас чекає

телевізор бажано розміщувати на рівні очей глядача

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, yur43 сказав:

це кстаті не правда, ну точніше саме для телевізора цей "рівень" не там, де ти рівненько сидиш і прямо перед собою дивишся - як у монік. Телік дивляться або лежачи або напівлежачи - і вища позиція виходить зручніше для перегляду. але це, канешно моє скромне мненіє.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Купите нормальний кронштейн, а далі дружина вам покаже положення телевізора :)

Тільки вра***те, щоб кабелі не проходили в зоні кріплення кронштейну. Бо дизайнери зовсім не практики і зазвичай кабелі малюють по центру відносно телевізора.

І та сама помилка з розетками для вбудованих морозильних камер, посудомийних машин і холодильників.

Змінено користувачем delic
Посилання на коментар

19 хвилин тому, yur43 сказав:

Яка це висота від рівня підлоги і де це ви таке вичитали? image.gif.916618894639ab327d35939bc63dfcbf.gif
може перпендикулярно? )

Посилання на коментар

1 година тому, Фрай сказав:

Яка це висота від рівня підлоги і де це ви таке вичитали? image.gif.916618894639ab327d35939bc63dfcbf.gif
може перпендикулярно? )

blog.foxtrot.com.ua/tv-audio-ta-foto-tehnika/na-yakij-visoti-vishati-televizor-yak-rozrahuvati-vidstan-vid-pidlogi-i-do-glyadacha.html

конструкція людини початково передбачала вертикальне положення голови (певна рівновага, зручне положення без зусиль) і погляд в горизонт в пошуках здобичі або загрози

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Oleksandr Panchenko сказав:

це кстаті не правда, ну точніше саме для телевізора цей "рівень" не там, де ти рівненько сидиш і прямо перед собою дивишся - як у монік. Телік дивляться або лежачи або напівлежачи - і вища позиція виходить зручніше для перегляду. але це, канешно моє скромне мненіє.

але ж у вас він навпроти дивану... Сидіти доведеться з задраною головою. Потім додасться приставка, акустика, ще щось і будуть кабелі по стіні. Розміщення тв на тумбі, або на рівні з тумбою, крім правильного положення відносно рівня очей дає ще можливість розширювати це все хозяйство.

Змінено користувачем razzil
  • Лайк 3
Посилання на коментар

3 години тому, Oleksandr Panchenko сказав:

рендери теж робили, красота на нас чекає

45.jpg

46.jpg

72.jpg

88.jpg

89.jpg

90.jpg

91.jpg

Вікна чітко прикрили. Мені колись подарували щільні штори темні, щоб я спав і без бачив світанку, фар і тп. Але їх вийшло недостатньо.по бока і сверху в 7 ранку видно ...то докупив ролети з тканини. Копійки коштували. Десь 1000 на вікно. Тепер,як в гробу))

Посилання на коментар

3 часа назад, yur43 сказал:

Для кого бажано? В мене приблизно як на рендері ТС. Нам значно більше до вподоби ніж як було раніше в квартирі - ТВ на тумбочці. Взагалі жодного мінусу не відчуваємо. Я вже мовчу що таке встановлення ТВ максимально розвантажує підлогу в сенсі прибирання чи якихось занять.

Спойлер

1731940352_.thumb.png.023a247bfdc1139062ebe8c2e07141d8.png

Посилання на коментар

4 години тому, yur43 сказав:

blog.foxtrot.com.ua/tv-audio-ta-foto-tehnika/na-yakij-visoti-vishati-televizor-yak-rozrahuvati-vidstan-vid-pidlogi-i-do-glyadacha.html

конструкція людини початково передбачала вертикальне положення голови (певна рівновага, зручне положення без зусиль) і погляд в горизонт в пошуках здобичі або загрози

Дякую. Ну, такоє )

дуже спірне твердження

Цитата

Висота кріплення телевізора залежить від висоти ліжка. У більшості випадків, оптимальним є відстань близько 0,5-0,75 метра від підлоги

Оптимально зручно витирати пилюку з слоників чи рибок на тв?

і для чого тоді далі про кронштейни?

Цитата

Для кріплення телевізора в спальні краще використовувати кронштейни з можливістю нахилу і повороту.

А як бути у цьому випадку з їх прикладу?

image.thumb.png.db4c4be96e430de913e4296b922a35b7.png
У першому випадку якщо він ляже, а коліна будуть зігнуті? )

у другому нащо потрібна тумба під тв?  Це давно вже зайвий предмет у побуті

6 годин тому, Oleksandr Panchenko сказав:

Телік дивляться або лежачи або напівлежачи - і вища позиція виходить зручніше для перегляду. але це, канешно моє скромне мненіє.

І не лише ваша, років 30 назад я також вважав дурнею тв під стелею, але згодом змінив думку і не уявляю у себе інакше.

А взагалі то це лише вподобання кожного окремо і кожен робить все на власний розсуд.

Салат також потрібно їсти першим, але який процент робить саме так? image.gif.5a6d86e992bcf8c77ce95972a0af0d66.gif

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...