auto-master Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня підбираємо підвіконня в будинок. Дерево - зараз ні, дорого. Пластик! Підвіконня Fachmann (500грн/м.п) - менеджер каже, що можуть вигоріти. Хоча ставив колись балконах самі дешеві з Епіцентру (по 10уе/п.м!) - не вигоріли ни грама, хоча сонячна сторона! Що скажете, у кого є досвід по пластикових підвіконнях?🙄 Можливо хтось з цим брендом стикався... Бо альтернативний варіант (щоб біле, матове і з прямокутним капіносом) - це дерево (пресований дсп чи хочь таке) - це вже від 2000-2500 грн/м.п... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 5 годин тому, auto-master сказав: підбираємо підвіконня в будинок. Дерево - зараз ні, дорого. Пластик! Підвіконня Fachmann (500грн/м.п) - менеджер каже, що можуть вигоріти. Хоча ставив колись балконах самі дешеві з Епіцентру (по 10уе/п.м!) - не вигоріли ни грама, хоча сонячна сторона! Що скажете, у кого є досвід по пластикових підвіконнях?🙄 Можливо хтось з цим брендом стикався... Бо альтернативний варіант (щоб біле, матове і з прямокутним капіносом) - це дерево (пресований дсп чи хочь таке) - це вже від 2000-2500 грн/м.п... ви точно шарите в цінах на дерево,що кажете ,що це дорого?) я собі взяв колись звичайну сосну шліфовану. на столярці за 2 л пива. двічі лаком з усих сторін і торці гарно. зробив колір горіх. стоять. не намилуюсь. дійсно круто вийшло. монтував з перестраховкою. не покрутило ні грама. що вам заважає купити готову сходину з ясеня ,бука , дуба.?) метрові від 500 грн метр. ясень наче від тисячі. я бачив і 1500 мм роблять. може хто й більші робить. то ,якщо ваш гомняний плавтик 2000-2500, то як дерево може бути дорого?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 4 години тому, auto-master сказав: Хоча ставив колись балконах самі дешеві з Епіцентру (по 10уе/п.м!) - не вигоріли ни грама, хоча сонячна сторона! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kosorotiko Опубліковано: В неділю в 06:12 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:12 Доброго ранку, як монтажник підвіконня можу сказати якщо пластик то тільки Кресталіт. Переважно монтую Werzalit, якщо цікавить можу зробити знижку на Werzalit 20% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: В понеділок в 10:25 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:25 (змінено) Нетермостійкі пластикові підвіконники і дійсно з часом можуть пожовтіти. З термостійкими такого не буде. В мене в офісі з часом зразок пожовтів, а на нього не падало сонце. Ті, що ви брали в Епіцентрі, не мають плівку. Річ йде про підвіконня з гладким покриттям. Саме воно жовтіє. Змінено В понеділок в 10:27 користувачем Яло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: В понеділок в 10:40 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 10:40 у родителей Данке под дерево пошелушились Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: В понеділок в 12:57 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:57 (змінено) В мене з 2017 року Möller під "золотий дуб", позиціонуються на ринку як "виготовлені в Німеччині". Як насправді - не знаю. Але якість дійсно гарна, колір не втратили. Змінено В понеділок в 13:21 користувачем sirkonium Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В понеділок в 14:35 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:35 Як швидко ростуть ваші діти і як схудла ваша дружина може оцінити лише той хто їх давно не бачив. ) Говорити про збереження кольору можна лише тоді коли поряд поставити оригінал і те, що є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз