Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

В кого вигоріли підвіконня?

auto-master

Рекомендовані повідомлення

підбираємо підвіконня в будинок.

Дерево - зараз ні, дорого.
Пластик!

Підвіконня Fachmann (500грн/м.п) - менеджер каже, що можуть вигоріти. Хоча ставив колись балконах самі дешеві з Епіцентру (по 10уе/п.м!) -  не вигоріли ни грама, хоча сонячна сторона!

Що скажете, у кого є досвід по пластикових підвіконнях?🙄
Можливо хтось з цим брендом стикався...

Бо альтернативний варіант (щоб біле, матове і з прямокутним капіносом) - це дерево (пресований дсп чи хочь таке)  - це вже від 2000-2500 грн/м.п...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 годин тому, auto-master сказав:

підбираємо підвіконня в будинок.

Дерево - зараз ні, дорого.
Пластик!

Підвіконня Fachmann (500грн/м.п) - менеджер каже, що можуть вигоріти. Хоча ставив колись балконах самі дешеві з Епіцентру (по 10уе/п.м!) -  не вигоріли ни грама, хоча сонячна сторона!

Що скажете, у кого є досвід по пластикових підвіконнях?🙄
Можливо хтось з цим брендом стикався...

Бо альтернативний варіант (щоб біле, матове і з прямокутним капіносом) - це дерево (пресований дсп чи хочь таке)  - це вже від 2000-2500 грн/м.п...

ви точно шарите в цінах на дерево,що кажете ,що це дорого?) я собі взяв колись звичайну сосну шліфовану. на столярці за 2 л пива. двічі лаком з усих сторін і торці гарно. зробив колір горіх. стоять. не намилуюсь. дійсно круто вийшло. монтував з перестраховкою. не покрутило ні грама.

що вам заважає купити готову сходину з ясеня ,бука , дуба.?) метрові від 500 грн метр. ясень наче від тисячі. я бачив і 1500 мм роблять. може хто й більші робить.

то ,якщо ваш гомняний плавтик 2000-2500, то як дерево може бути дорого?))

Посилання на коментар

4 години тому, auto-master сказав:

Хоча ставив колись балконах самі дешеві з Епіцентру (по 10уе/п.м!) -  не вигоріли ни грама, хоча сонячна сторона!

image.png.2b06a8e631163ac29e5a08eb9a31e600.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

Доброго ранку, як монтажник підвіконня можу сказати якщо пластик то тільки Кресталіт.

Переважно монтую Werzalit, якщо цікавить можу зробити знижку на Werzalit 20%

Посилання на коментар

Нетермостійкі пластикові підвіконники і дійсно з часом можуть пожовтіти.  З термостійкими такого не буде.
В мене в офісі з часом зразок пожовтів, а на нього не падало сонце. 
Ті, що ви брали в Епіцентрі, не мають плівку. Річ йде про підвіконня з гладким покриттям. Саме воно жовтіє.

Змінено користувачем Яло
Посилання на коментар

В мене з 2017 року Möller під "золотий дуб", позиціонуються на ринку як "виготовлені в Німеччині". Як насправді - не знаю.

Але якість дійсно гарна, колір не втратили.

Змінено користувачем sirkonium
Посилання на коментар

Як швидко ростуть ваші діти і як схудла ваша дружина може оцінити лише той хто їх давно не бачив. )

Говорити про збереження кольору можна лише тоді коли поряд поставити оригінал і те, що є.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...