Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Jeep Renogade - ваша думка?

belosnezka

Рекомендовані повідомлення

Добрий день. Приглянувся цей красень.

2016 р. Пробіг около 100 тис.

На що звернуть увагу?

Варто брать чи ні?

Пошкодження - у скріні. Ті, що були у Штатах. Тут він відремонтований. В Україні 2 власника. 

Screenshot_20241215_161340_  .jpg

Змінено користувачем belosnezka
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

24 хвилини тому, belosnezka сказав:

Добрий день. Приглянувся цей красень.

2016 р. Пробіг около 100 тис.

Це залежить від того з чим вам порівнювати, на чому ви зараз і тп.

Але якщо вам ду-уже подобається щось то беріть і нікого не питайте, ідеальних машин немає.

Я хотів брати модель більш свіженьку, але проштудіював американські відгуки, сів проїхав і відмовився.

В першу чергу мені не подобається сам дизайн, комфорт і комплектація Ренегата, по-друге, купа майбутніх проблем з усім, двиглом, електронікою, ходовою.

Його зробили на базі Фіат-500 лонг і у того ті ж самі проблеми з надійністю.

Так то нове, а то з таким пробігом у 100 тис, статистика штука уперта.

Але то все мої особисті враження і думки, а вам можливо все навпаки, ви ж знаєте, що коли людина вам подобається то ви у ній будете бачити лише хороше.

Те ж саме і з авто, він вам подобається, ціна підходить, є гроші на несподіванки? 

То приймайте рішення самі, це ж вам кататись, а не васі пупкіну з форума.

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, Фрай сказав:

ціна підходить, є гроші на несподіванки? 

там окрім несподіванок вже зараз видно заплановані витрати мінімкм у 4-5к по пошкодженням... тож буде під 9-10к , що там з митницею? а потін вже "нексподіванки" ))))
якщо брати хлопцям на "передок" то можливо в 1-2к морду звобити "якось" та без мита в 6-7к може має сенс... 

діло хазяйське, але я б у такий час (війна) зв 10к дивився б шось можливо старше по віку але з меншими пошкодженнями та на ходу...

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 минут назад, vbb сказал:

витрати мінімкм у 4-5к по пошкодженням.

Тут зависти от того кто будет делать, и кто и где запчасти покупать будет.

Посилання на коментар

2 часа назад, vbb сказал:

там окрім несподіванок вже зараз видно заплановані витрати мінімкм у 4-5к по пошкодженням... тож буде під 9-10к , що там з митницею? а потін вже "нексподіванки" ))))
якщо брати хлопцям на "передок" то можливо в 1-2к морду звобити "якось" та без мита в 6-7к може має сенс... 

діло хазяйське, але я б у такий час (війна) зв 10к дивився б шось можливо старше по віку але з меншими пошкодженнями та на ходу...

Він вже відремонтований. Тут, в Україні з 2020 року.

Це список пошкоджень, які зазнав.

Типу чи суттєві, питаю?

Хочуть 13 тис за нього.

На вид норм. Їздить норм.

Посилання на коментар

4 часа назад, Фрай сказал:

Це залежить від того з чим вам порівнювати, на чому ви зараз і тп.

Але якщо вам ду-уже подобається щось то беріть і нікого не питайте, ідеальних машин немає.

Я хотів брати модель більш свіженьку, але проштудіював американські відгуки, сів проїхав і відмовився.

В першу чергу мені не подобається сам дизайн, комфорт і комплектація Ренегата, по-друге, купа майбутніх проблем з усім, двиглом, електронікою, ходовою.

Його зробили на базі Фіат-500 лонг і у того ті ж самі проблеми з надійністю.

Так то нове, а то з таким пробігом у 100 тис, статистика штука уперта.

Але то все мої особисті враження і думки, а вам можливо все навпаки, ви ж знаєте, що коли людина вам подобається то ви у ній будете бачити лише хороше.

Те ж саме і з авто, він вам подобається, ціна підходить, є гроші на несподіванки? 

То приймайте рішення самі, це ж вам кататись, а не васі пупкіну з форума.

Тут люди розумні. У меее досвіду немає.

Я проїхала на ньому - королева!

Але у мене невеликий досвід їзди на Тойоті Королі, Хюндай Гетз і Ланосі).

Посилання на коментар

1 година тому, belosnezka сказав:

На вид норм.

Головне, щоб колір був яскравий )

image.png.122373fd0ecde94665b7e5445b360429.png\

image.png.14b16e05ec4b5fa075d071e38a2a767c.png

Тоді його легко знайти на великій парковці ))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Вы узнайте у продавца по поводу пинков коробки и меняли ли подушки движка на новые. На сколько я знаю, все 2.4 фиаты/ренегаты с США пинаются

В принципе это тот же Фиат 500х в другой скорлупе)

ПС я на 500х 6 лет ездию, мне очень нравится машина. Но у меня европеец, там двиг другой. Ну и я брал новым

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

Щось я не розумію, нащо цю ніву омереканську дєвочкє купляти? 
Ви краще тему створіть, в яку автодупу можна втулити 13к. Може ще щось навмовляють. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, belosnezka сказав:

Тут люди розумні. У меее досвіду немає. Я проїхала на ньому - королева!

Люди то розумні, але кожен по-своєму, бо всі люди різні у кожного свої власні і вподобання і можливості.

ну і недаремно питав на чому ви зараз? Бо невеликий досвід їзди на Тойоті Королі, Хюндай Гетз і Ланосі не дасть вам обʼєктивну оцінку Ренегату.

Я більшу частину життя на повному приводі і вже не уявляю собі інакше, але за це маю добряче переплачувати на всьому.

От хотів задля економії взяти електричку або малолітражку-пузотерку, але так і не зміг вибрати під зріст, потреби і добре,

знову повний привід і більш менш місткий салон. Для мене це дуже важливо!

бо одна справа у місто на роботу і зовсім інша час щось габаритне привезти самому, поїхати на рибалку і тд, у маленькій це незручно.

Ще багато факторів, не буду називати, але важливо враховувати.

Тому головне запитання - для чого саме вам машина потрібна?

Посилання на коментар

напишіть vin буде зрозуміліше шо з ним було, по опису то він розбитий сильно. 13к за 16р і 100к пробігу занадто, пропонуйте 9 якшо сподобався

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 годин тому, vinnie сказав:

напишіть vin буде зрозуміліше шо з ним було, по опису то він розбитий сильно. 13к за 16р і 100к пробігу занадто, пропонуйте 9 якшо сподобався

Краще шість, або чотири.😁

Він від цього стане менш розбитий?

Чи від цього у тс зникнуть сумніви в доцільності купівлі саме цієї автівки або  марки?

А так, да, менше, ніби краще ніж більше.

Посилання на коментар

9 часов назад, belosnezka сказал:

Він вже відремонтований. Тут, в Україні з 2020 року.

Фото с копарта есть?

Посилання на коментар

9 часов назад, ЯД сказал:

Вы узнайте у продавца по поводу пинков коробки и меняли ли подушки движка на новые. На сколько я знаю, все 2.4 фиаты/ренегаты с США пинаются

В принципе это тот же Фиат 500х в другой скорлупе)

ПС я на 500х 6 лет ездию, мне очень нравится машина. Но у меня европеец, там двиг другой. Ну и я брал новым

Подушки, зі слів продавця, не стрельнуті.

Посилання на коментар

Доброго дня. Був власником Jeep Patriot 2015 року, продав, і задоволений, що продав) Пошкодження були незначні, і, впринципі автомобіль непоганий, але на пробігу 140 тис миль попросив капремонту двигуна (в ренегата вже наступне покоління двигунів, але не факт, що краще). Виявилося, що по конструктиву він не дуже ресурсний, зі своїми болячками. Зараз купив Рено Зое, хочу ще понабивати шишок з електричками)). Якщо би все-таки купляв бензинову машину, то взяв-би Сузукі Вітару з двигуном 1,6, року 17-18, як на мене кращий варіант, ніж Ренегат 

• Лайк 1
Посилання на коментар

37 минут назад, belosnezka сказал:

Що це?

Аукцион где продавалось авто.

Ну или вин-код выложите.

Посилання на коментар

10 годин тому, Фрай сказав:

Я більшу частину життя на повному приводі і вже не уявляю собі інакше, але за це маю добряче переплачувати на всьому.

Повний привід - це не обов'язково "добряче переплачувати на всьому".

Vitara - один з прикладів.

10 годин тому, Фрай сказав:

От хотів задля економії взяти електричку або малолітражку-пузотерку, але так і не зміг вибрати під зріст, потреби і добре,

знову повний привід і більш менш місткий салон. Для мене це дуже важливо!

бо одна справа у місто на роботу і зовсім інша час щось габаритне привезти самому, поїхати на рибалку і тд, у маленькій це незручно.

Електричка + повний привід + рибалка = Volvo XC40 Recharge (экономією тут не пахне)

Електричка + повний привід + рибалка + щось габаритне = Tesla Model Y (ще більше экономією не пахне)

Електричка + повний привід + рибалка + щось дуже габаритне = Rivian (взагалі экономією не пахне)

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 години тому, belosnezka сказав:

Подушки, зі слів продавця, не стрельнуті.

)) не те подушки) подушки двигателя 

Вот такие

image.png.ffd541ff740625fc058d49ca087eba01.png

Посилання на коментар

Частину шляху дама додає по не завжди чищеній грунтівці. Тому, дійсно, є сенс дивитись в бік невеличких джипів. 
Зо ще крім вітари і сх4 може порекомендувати товариство в цей бюджет? Хоча і це вже, на мій погляд кращі варіанти, ніж янкі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 годин тому, ozor сказав:

Щось я не розумію, нащо цю ніву омереканську дєвочкє купляти? 

А потім

28 хвилин тому, ozor сказав:

Частину шляху дама додає по не завжди чищеній грунтівці. Тому, дійсно, є сенс дивитись в бік невеличких джипів. 

У вас зʼявилась якась інформація?

бо я так і не почув відповідь на

12 годин тому, Фрай сказав:

Тому головне запитання - для чого саме вам машина потрібна?

А для подальших порад потрібно розуміння

Посилання на коментар

Так, це аналіз по вновь обрєтьонним данним. Я тоді ще про грунтівку не знав. Дами, зазвичай, дивляться в бік мінікупера або Фіат 500. От і здивувала цікавість цим трактором.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...