makita Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Потрібен редуктор. Ціна приємна на Коєр( 600 грн за мембраний). Як він,буде працювати чи краще на Honeywell дивитися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 29 минут назад, makita сказал: Як він,буде працювати ? Пан схильний до садомазохізму ? Far, Caleffi,Honeywell, Herz. Дивіться в цю сторону. Змінено 7 грудня 2024 користувачем B.S.V. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 7 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 54 минуты назад, B.S.V. сказал: Пан схильний до садомазохізму ? Far, Caleffi,Honeywell, Herz. Дивіться в цю сторону. Цей хороший? Не зрозуміло тільки для якої він води-на різних сайтах різна інформація Змінено 7 грудня 2024 користувачем makita Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Це 04. Він як правило використовується на одного споживача. Якщо Хойвел, то треба дивитися на D06, на крайній випадок D05. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 7 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 22 минуты назад, B.S.V. сказал: Це 04. Він як правило використовується на одного споживача. Якщо Хойвел, то треба дивитися на D06, на крайній випадок D05. Дякую за поради. Але є питання. 1. 04 для одного споживача. Як зрозумити? В мене приватний будинок. По характристикам крім пропускна здатність вони начебто не відрізняються 2. В інтрнеті зустрічаю багато негативу про Honeywell. То пищить він,то протікає.... Подивився в Єпіцентрі на Caleffi. Він поршневий. Я читав,що краще купляти мембраний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 11 минут назад, makita сказал: В мене приватний будинок. Раз це будинок, то однозначно діаметр 1* і, якщо розглядати Хонейвел, то D06. Або аналогічні мембранні, які перечислював вище. Змінено 7 грудня 2024 користувачем B.S.V. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 В мене стоїть 3/4. Наче аистачає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 7 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Только что, Dendnepr сказал: В мене стоїть 3/4. Наче аистачає який у вас редуктор стохть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 Хонивел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 7 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 13 минут назад, Dendnepr сказал: Хонивел модель яка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 28 хвилин тому, Dendnepr сказав: В мене стоїть 3/4. Наче аистачає В мене 4 роки такий стоїть, спочатку обмежував на 2-3 атм (переживав за труби), потім поставив осмос (а йому треба 5-6 атм і підняв тиск на максимум), скоро думаю викидати той редуктор як зайва річ, в мене він ще з самопромивним фільтром, то жодних плюсів не побачив Змінено 7 грудня 2024 користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 9 часов назад, makita сказал: модель яка? Редуктор тиску Honeywell Resideo D04FM-3/4A Вроде такой. Точно не поиню. Там резьба и внутренняя и наружная есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 8 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 1 час назад, Dendnepr сказал: Редуктор тиску Honeywell Resideo D04FM-3/4A Вроде такой. Точно не поиню. Там резьба и внутренняя и наружная есть Ваш досвід наче каже,що хватає 04 моделі. B.S.V. поки що не дав відповіді,чим 04 модель гірше за старших. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 17 часов назад, B.S.V. сказал: Пан схильний до садомазохізму ? Far, Caleffi,Honeywell, Herz. Дивіться в цю сторону. Реально Koer отстой? Вообще, не только редукторы... Ставил их клапана на погружной насос - понравилось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 19 минут назад, makita сказал: Ваш досвід наче каже,що хватає 04 моделі. B.S.V. поки що не дав відповіді,чим 04 модель гірше за старших. Самая простая у них Я ещё считал по пропускной способности. Уже не помню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз