karmen1 Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 (змінено) проказин леонид ильич отзывы . а я пользуясь случаем никому не рекомендую заказивать у етого Проказина. гемора просто вагон, оплатил заказ в августе, сегодня 4 декабря а он так ничего и не отослал, кормят завтраками и придумивают какие то истории постоянно, то сажанец которий бил заказан плохого качества, то еще что то ... я уже сказал им что мне вообще не нужно ни денег ни тех, сажанцев которие плохие, просто что б отправили то что есть бистрее. Так, нет, играют на нервах...куда мне уже их сажать, 5 декабря, отправки так и нет!! Реально, не связивайтесь с ним. Публикую в надежде, что загуглится инфа, да я понимаю, сейчас кто то напишет, что отправки сажанцев на святого Николая, то нормально... НО я написал пост для тех, кому нерви в первую очередь дороже, даже не деньги! Повторюсь , заказ оплатил 20 августа, а могз ипу до сих пор, что б получить товар. Змінено 4 грудня 2024 користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 4 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 (змінено) мой заказ Змінено 4 грудня 2024 користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 А яке відношення Проказін має до цієї теми? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 5 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) 17 часов назад, irina1969 сказал: А яке відношення Проказін має до цієї теми? ну, наприклад, вище я бачу, що люди пишуть, де купували і що з того вийшло, я хочу, щоб більше людей дізналося, що якщо оплатять своє замовлення у серпні, то отримати вони його можуть у грудні на Новий Рік напевно, бо я станом на сьогодні, не те, що не отримав, його навіть нема у оформлених або відправлених на пошті. Спілкувався я з ним багато по переписці, абсолютний пофуїст, робить тільки так як ЙОМУ зручно і добре! Я привів тільки ФАКТИ! хороший він чи поганий, хтось його там захищатиме, мені все одно, я написав, як він і його контора може поступити з любим, не кожним, і не завжди звичайно, тому хто захоче там здійснити покупку, то вже буде знати, як трапляється там у них. У себе на сайті, вони погані відгуки зносять, я йому подарував 690 гр, бо коли ж я їх буду висаджувати вже? А зберігати їх до весни я не вмію, і не буду, та і першочергово я під таке не підписувався. Тому сказав нехай собі залишить і кошти і сажанці. Цілу осінь я планував і надіявся висадити їх, але він вирішив інакше! Змінено 5 грудня 2024 користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 30 хвилин тому, karmen1 сказав: ну, наприклад, вище я бачу, що люди пишуть, де купували і що з того вийшло, я хочу, щоб більше людей дізналося, що якщо оплатять своє замовлення у серпні, то отримати вони його можуть у грудні на Новий Рік напевно, бо я станом на сьогодні, не те, що не отримав, його навіть нема у оформлених або відправлених на пошті. Спілкувався я з ним багато по переписці, абсолютний пофуїст, робить тільки так як ЙОМУ зручно і добре! Я привів тільки ФАКТИ! хороший він чи поганий, хтось його там захищатиме, мені все одно, я написав, як він і його контора може поступити з любим, не кожним, і не завжди звичайно, тому хто захоче там здійснити покупку, то вже буде знати, як трапляється там у них. У себе на сайті, вони погані відгуки зносять, я йому подарував 690 гр, бо коли ж я їх буду висаджувати вже? А зберігати їх до весни я не вмію, і не буду, та і першочергово я під таке не підписувався. Тому сказав нехай собі залишить і кошти і сажанці. Цілу осінь я планував і надіявся висадити їх, але він вирішив інакше! у нас є окремий розділ по відгуках https://www.stroimdom.com.ua/forum/230-kontakty-pitomnikov-obmen-podarki/ і тому доречно розмістити свій відгук там, а не в темі яка ніяким чимом безпосередньо до Проказіна не відноситься якщо Ви не знаєте як це зробити, це можу зробити я якщо дозволите 🤝, я бачу що ви Львівська область і у Вас тепліше апріорі, то можна ще висадити на постійне місце і не треба берегти до весни...викинути завжди встигнете 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 В 04.12.2024 в 21:01, karmen1 сказал: проказин леонид ильич отзывы Широко відома у вузьких колах людина. Багато чого навчився від нього. Нажаль, маю від нього пересорт. Якість саджанця - гірше ще не бачив. Сорт, який дуже хотів, витягнув дерево за 2 роки, вважайте, з того світу. І отримав пересорт. Продавець сказав, що треба почекати років п'ять, тоді помаранчева сливка стане жовтою і почне дозрівати на півтора місяці раніше😁😁😂 А ніби дорослий дядько. Чорний список 100%. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 8 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 (змінено) В 05.12.2024 в 15:38, irina1969 сказал: у нас є окремий розділ по відгуках https://www.stroimdom.com.ua/forum/230-kontakty-pitomnikov-obmen-podarki/ і тому доречно розмістити свій відгук там, а не в темі яка ніяким чимом безпосередньо до Проказіна не відноситься якщо Ви не знаєте як це зробити, це можу зробити я якщо дозволите 🤝, я бачу що ви Львівська область і у Вас тепліше апріорі, то можна ще висадити на постійне місце і не треба берегти до весни...викинути завжди встигнете дуже дякую, так , звичайно. Я просто його просив вислати мені моє замовлення з 18 листопада, і мене та ситуація реально покоробила, не хочу вже від нього нічого, тільки, щоб люди знали що це за людина! Зазнався і припіднісся до небес вже прямо таки, а слова не тримає свого, від слова УЗАГАЛІ. Ризикувати теж не хочу, бо за третьою обіцянкою сажанці я мав отримати 10-11 грудня, а з 12 грудня у нас пару днів до -5, -8 уночі. То вже садити, просто нема сенсу, при таких температурах, це все одно, що їх викинути, вже просто навіть 200 грн за доставку шкода платити, хоч я і не бідний, але принциповий. Нехай собі лишає як гроші, так і дерева, не знаю чи на добре, чи на зле.. "А ніби дорослий дядько.!" асболютно згідний з попереднім користувачем. Отримав повну платню в серпні , і до 10 грудня не зпромігся вислати хоч щось, вигадуючи весь час якісь вигадані історії: "я не те, я не се, я не міг, ви не брали трубку в неділю в 9 ранку і т.д." Змінено 8 грудня 2024 користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня (змінено) В кінці кінців Проказін написав мені, що це я погано читав умови поставки ( хоча мене влаштовувавала відправка у середині листопада), але забув ( він часто забуває і не виконує , те що обіцяє, подивіться самий перший скріншот, у першому повідомленні, де він вкотре каже ,що з 18 листопада, до кінця тижня виконає обіцянку, тобто домовленість була інша з ним попередньо, так як я один з найперших, хто оплатив в серпні замовлення повністю, а на сайті вказано, що викопка з початку жовтня і першим ділом відправляють тим, хто найперше оплатив (в їх числі був і я). Але почитайте як він пише далі, що поверне гроші на телефон і зверніть увагу на дату, 5 грудня. Сьогодні 18 січня! Як гадаєте , скинув ? НІ. Та мені і не треба , просто це ще раз доводить, як ця людина тримає своє слово! Змінено 18 січня користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня (змінено) ( для ботів гугла: Проказин Леонид Ильич ,проказин леонид ильич каталог, проказин леонид ильич,проказин леонид ильич отзывы ) Сума 690 грн. Але суть не в грошах , а в тому , що він сам сказав , що поверне їх на мобільний, у відповіді від 5 грудня і до 18 січня знову не виконав те , що сам же і сказав (написав йому сьогодні, ось думаю, що ж йому знову завадило виконати свою обіцянку, ну напевно скаже, що закинув кошти не на той телефон, зламав ногу собі там, або літав у космос, але як би він за 1.5 місяці скинув ці кошти, то я думаю він би написав, типу " Максим, я скинув"). Тому мало того, що Ви можете не отримати саджанці, Ви ще і гроші назад можете не отримати. Я не пишу це, щоб отримати гроші, я вже писав,що нехай собі лишить, я пишу , щоб довести, що людина без слова і совісті. Я в шоці одним словом від винахідливості і пофуістичності цього старого. Таке враження, що пів року веду переписку з якимось шахраєм! Змінено 18 січня користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 19 січня Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) як Вам така остання відповідь від старого, 700 грн узяв, майже 2 місяці не вертав, але поки теж не верну, бо є "проблеми", супер, гарна робота! мало того, що не виконав за пів року жодної обіцянки, так ще й у кидали записався. Щось сталося з кукухою у нього точно. Змінено 19 січня користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 19 січня Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня Навіщо ви витрачаєте час і власні нервові клітини на цього літуна? Написали, хто захоче зрозуміє, зробить висновки, а хто ні то ні. махніть рукою, захоче - поверне. До речі, це його син-штурман розбився на Л-ці у 23-му під час тренувальних польотів, коли загинули «привиди Києва» Джус і Мінкін, А ще два сини разом з мамою упороті путіністи і мешкають в росії. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 19 січня Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня (змінено) 2 часа назад, Фрай сказал: А ще два сини разом з мамою упороті путіністи і мешкають в росії. повний пізд@ць! Якби я знав, то ніколи б не звертався, хоча і не дивно, всі і вся, хто звязаний з росією, мародери, саботажники і злодії в дуже великому відсотку. Дякую Вам, що сказали! Змінено 19 січня користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня я люблю купувати все у розпліднику, там бачиш розмір, формування крони, пошкодження чи хворобу і то восени не ті плоди, отак тричі купував дерево-сад. А на що очікувати у інеті? Мені висилали з Півдня не те, що замовляв, вибачились і згодом прислали інше та ще й «комплімент від господаря», у Деметрі продали не те, що замовляв, але то помилки і не потрібно зациклюватись. Помиляються усі люди, безгрішних немає, питання чи є відповідна реакція? У вашому випадку немає і дивлячись на відгуки бачу, що в нього це система чи скоріше поведінка то чи варто за таку суму себе ще накручувати? спишіть її з балансу і переключіться на щось інше позитивне, не тримайте образу в собі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 20 січня Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) 5 часов назад, Фрай сказал: я люблю купувати все у розпліднику, там бачиш розмір, формування крони, пошкодження чи хворобу і то восени не ті плоди, отак тричі купував дерево-сад. А на що очікувати у інеті? Мені висилали з Півдня не те, що замовляв, вибачились і згодом прислали інше та ще й «комплімент від господаря», у Деметрі продали не те, що замовляв, але то помилки і не потрібно зациклюватись. Помиляються усі люди, безгрішних немає, питання чи є відповідна реакція? У вашому випадку немає і дивлячись на відгуки бачу, що в нього це система чи скоріше поведінка то чи варто за таку суму себе ще накручувати? спишіть її з балансу і переключіться на щось інше позитивне, не тримайте образу в собі. ну, всі ми напевно колись щось в інтернеті купували, напевно тому, що можна купити якісь інші сорти, ніж по місцю ( чесно кажучи у нас то і розплідників нема в радіусі 100км), та й колись, писали люди, що купували у нього, тому я і подумати не міг, що він кидала (можливо це, якась така помста західним областям тільки, не знаю). але я напевно отак, з скріншотами, все це виставив, щоб інші люди це прочитали, і на 100% впевнилися, що я пишу правду. Згідний, для мене 700 гр не дуже сума велика, але є люди, які б дуже за ці кошти б переживали. Тому, сподіваюся, що більше на його гачок ніхто не попадаться. Змінено 20 січня користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) В продовження теми, все вирішилося, не буду вдаватися у подробиці, але частину свого замовлення ( і решту грошей ) я отримав. Не можу зрозуміти, чому все це так сталося, але кожному самому вирішувати чи мати справу з цим продавцем чи ні. Моя історія накінець завершилася. Змінено 27 січня користувачем karmen1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 13 годин тому, karmen1 сказав: Не можу зрозуміти, чому все це так сталося Так буває, тому іноді краще зачекати і не робити передчасних висновків та псувати собі нерви. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karmen1 Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня (змінено) 11 часов назад, Фрай сказал: Так буває, тому іноді краще зачекати і не робити передчасних висновків та псувати собі нерви. В тому то і справа , що я принципово почав виконувати певні дії, які одразу повпливали на вирішення цього питання. Скільки ж чекати ще... Я написав про результат співпраці і фінал, а там, якщо хтось хоче здобути свій власний досвід, то прошу, може до Вас буде інше ставлення і відповідальне виконання замовлення. Змінено 28 січня користувачем karmen1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз