delic Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня 6 хвилин тому, Borisg сказав: Що до компакт-плити (HPL) , то головна її перевага - водостійкість, вона дозволяє встановлювати мийку під стільницю, а це набагато зручніше в користуванні. в штучний камінь можно мийку врізати в рівень з поверхнею стільниці - ще зручніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня 37 минут назад, delic сказал: в штучний камінь можно мийку врізати в рівень з поверхнею стільниці - ще зручніше. Звичайно, камінь ще краще за своїми характеристиками, а на кварцит можна і гарячу пательню ставити, але і ціна вже зовсім інша. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня Не повірите, але щойно замовив і проплатив, виходить набагато дешевше ніж замовляти у нашому зажертому селі. )) І це стосується будь-чого, бетон замовляти з Борщаги дешевше ніж на місцевому жбк Лишилось визначитись з розмірами тумби під шафу і дати на розпил. На Віярі запропонував заробити на мені знайомому, він має там знижки і я сказав, що мене цікавить лише термін. сьогодні рівно 7 днів як чекаю на пропозицію, тобто сума і термін виготовлення. 1 година тому, Borisg сказав: Що до компакт-плити (HPL) , то головна її перевага - водостійкість, вона дозволяє встановлювати мийку під стільницю Так, але далеко не з кожної HPL. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня 18 минут назад, Фрай сказал: Так, але далеко не з кожної HPL. Не розумію, що ви маєте на увазі, плита яка використовується для стільниць(компакт плита, HPL стільниця, може бути плутанина з назвами) водостійка, бо це суцільний HPL пластик. Якщо це ДСП/МДФ або інший деревопохідний матеріал вкритий HPL то звісно він не водостійкий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня Трохи пізніше зайду в майстерню сфоткаю шматок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня (змінено) 2 години тому, Фрай сказав: 3 години тому, Borisg сказав: Що до компакт-плити (HPL) , то головна її перевага - водостійкість Так, але далеко не з кожної HPL. На підтвердження своїх слів можу привести масу прикладів з того ж Гугля: Можно ли ставить горячее на HPL столешницу? Устойчивость к высоким температурам и бытовой химии. На поверхность можно без опасения ставить горячую посуду: пластик выдерживает температуру до 600 градусов. 12 вер. 2019 р. Какую температуру выдерживает HPL? Высокий показатель. Долговечность цвета – 4-5 баллов. Высокий показатель. Термоустойчивость – HPL выдерживает температуры от – 40°C до +135°C. Чего боится HPL пластик? Одно из свойств HPL — высокая плотность, что блокирует попадание грязи и различных красителей в структуру пластика, а также предотвращает рост микробов внутри панелей. Это значит, что изделия из HPL не боятся карандашей и маркеров, цветных жидкостей (чай/кофе, соки, вино) и уличной пыли. 15 бер. 2023 р. Каковы недостатки HPL? Одним из самых больших недостатков столешниц из ламината высокого давления является то, что их нельзя использовать в экстремальных условиях . Это означает, что они имеют низкую устойчивость к бактериям, химикатам и коррозии. Они также имеют низкую устойчивость к грибкам и плохо выдерживают среды, в которых присутствует вода и влага. 17 жовт. 2023 р. У декого може і дах поїхати, але ж ви розумієте, що це все відноситься до різних видів HPL. Змінено 11 грудня користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня Саме просте пояснення яке я надаю замовникам звучить так, "Знаєте пластик, який на звичайній стільниці ? От це він тількі у багато шарів, відповідно і якості його такі самі, може пошкрябатись, не варто перегрівати, але до води стійкий." Тому що всім відомо, що роспухає від води не пластик, а основа з ДСП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня 5 хвилин тому, Borisg сказав: Тому що всім відомо, що роспухає від води не пластик, а основа з ДСП. Ось! А вона може бути не тільки з дсп, а й з двп, мдф і навіть паперу. А тепер питання, яким чином у вас стає стійким зріз на мийці? Бо мені треба буде чимось обробити дсп і краще хорошого клею пва нічого не знаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня (змінено) 31 минуту назад, Borisg сказал: От це він тількі у багато шарів Так ось же, я ж кажу , компакт-плита , це тільки пластик, без ДСП Спойлер Змінено 11 грудня користувачем Borisg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня 7 годин тому, Фрай сказав: Трохи пізніше зайду в майстерню сфоткаю шматок Отакий вологи не боїться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 11 грудня Поділитись Опубліковано: 11 грудня В 05.12.2024 в 12:00, murava сказал: зварив - і всіх дєлов Нє, не зовсім так. - зварив аргоном - і всіх дєлов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 12 грудня Поділитись Опубліковано: 12 грудня 22 часа назад, Фрай сказал: Отакий вологи не боїться Це поки на нього води не налити) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 13 грудня Поділитись Опубліковано: 13 грудня 11.12.2024 в 18:26, Фрай сказав: Ось! А вона може бути не тільки з дсп, а й з двп, мдф і навіть паперу. А тепер питання, яким чином у вас стає стійким зріз на мийці? Бо мені треба буде чимось обробити дсп і краще хорошого клею пва нічого не знаю. я торці постформінгу під врізну мийку спочатку кілька разів вкривав нітролаком, спочатку трохи розводив розчинником 645+- і так кілька разів , поітм вже силіконом той що як герметик під врізну мийку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 грудня Поділитись Опубліковано: 13 грудня Я силіконом обробляв, але він з часом стає ніяким, а це знайшов пораду майстра по стільницям за пару разів ПВА, але якийсь 70-й чи щось таке. але то треба мати час, бо перший раз він зайде в пори, висохне, а потім вже другий раз по сухому, а потім по сухому ще й фольга на самоклейці. Ну, це під варочну поверхню, типу того, щоб при нагріванні ще й не так виходили шкідливі випари з смоли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз