delic Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 В такій самій ситуації збирався закрити акриловим герметиком. Але за одну зиму змін не побачив, то й відійшло те завдання на потім... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 11.12.2024 в 14:44, delic сказав: 11.12.2024 в 14:37, Borisg сказав: Що до компакт-плити (HPL) , то головна її перевага - водостійкість, вона дозволяє встановлювати мийку під стільницю, а це набагато зручніше в користуванні. в штучний камінь можно мийку врізати в рівень з поверхнею стільниці - ще зручніше. Я оце зараз оцінив можливість врізки поверхні бо щось мене не тішить скляна плита варильні під чавунними решітками та й краї, що вище стільниці десь на 10мм також лякають. А от якби матеріал стільниці дозволяв то обовʼязово би врізав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 З варильними не все так просто, як з мийками. Бачив лише одного разу індукційну, яку можна було врізати в стільницю. Проте зараз є такі індукційні які можна взагалі сховати під кам'яну стільницю, з газовою так не вийде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 У мене скляна газова і там два типи встановлення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 Дякую всім за поради. Знайомі сантехніки порадили пройтися прозорим санітарним силіконом, як вони роблять з вирізами в стільницях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 14 часов назад, Фрай сказал: У мене скляна газова і там два типи встановлення. Цікаво, скиньте модель, подивлюся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 59 хвилин тому, Borisg сказав: …подивлюся GOFL629S 5 годин тому, Игорь&Ира сказав: Дякую всім за поради. Знайомі сантехніки порадили пройтися прозорим санітарним силіконом, як вони роблять з вирізами в стільницях. Ніколи не слухайте порад сантехніків щодо експлуатації меблів, багато з них і у своїй темі не дуже шарять. Якщо вирішили промазати то краще вже два рази ПВА Д3, на відміну від силікону він проникає у пори дсп. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 (змінено) А ось і "збій системи" з компактом, за збігом обставин замовник скинув мені схожу варильну поверхню(тільки Бош) яку можна "втопити" в стільницю, але її товщина 12 мм, а вирізати потрібно 11 😕 ,сиди тепер думай , чи спробувати ії врізати, чи ні... Змінено 29 грудня 2024 користувачем Borisg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 (змінено) 12/11? Безумовно ні, навіть не ризикуйте! хіба що заморочитись з міцною цільною рамкою по периметру знизу стільниці, хоча як по мені той чималий клопіт буде вартий того. Змінено 29 грудня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 "Заморочитись" ключове слово... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз