Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекомендовані повідомлення

всем привет!) учусь программированию и так сказать начал делать сайт с 0 взял задачку со звездочкой а именно доску объявлений решил сделать как сайт получилось вот так сайт работает 10 дней даже есть кто-то опубликовал объявления свои но сайт пустой конечно так чисто играюсь по html и также учусь стать сео специалистом ой что-то меня занесло) как вам сайт?  

очень сильно мучился с профилем чтобы легко было добавлять сами объявления чтобы у человека не было вопросов и быстрая регистрация через Гугл это заняло очень много сил

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дякуємо, що російською. Особливо сподобався відгук:

Света Нагорная

г. Москва

Данный портал недвижимости можно отнести в топ 5 Выберите района Днепр который реально дает клиентов и при этом не берет никаких оплат

Мабуть, Орешніка було мало, продовжуйте, раз это заняло очень много сил, але Ви не здаєтесь

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

ну у мене света нагорна з Дніпра

image.png.87ea8aaf4466382f4a1a532869e0c102.png

щодо мови, це пряме порушення 27 ст Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної” 

В Україні з 16 липня сайти повинні мати базову стартову сторінку українською мовою, яка для користувачів у державі відкриватиметься за замовчуванням"....так шо Ви чи шаблон змініть, чи ця тема буде закрита‼️

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, irina1969 сказал:

ну у мене света нагорна з Дніпра

image.png.87ea8aaf4466382f4a1a532869e0c102.png

щодо мови, це пряме порушення 27 ст Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної” 

В Україні з 16 липня сайти повинні мати базову стартову сторінку українською мовою, яка для користувачів у державі відкриватиметься за замовчуванням"....так шо Ви чи шаблон змініть, чи ця тема буде закрита‼️

это тестовый сайт про него знает ровным счетом никто это просто тз для программирования видимо я не там тему создал тут какие люди сидят не в себе

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...