МаТраС Опубліковано: 6 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2022 це в мене всі підписки злетіли чи у всих? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 А шо сьогодні трапилося, що форум заполонили "дневные бабочки"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 1 година тому, outdoor24 сказав: А шо сьогодні трапилося, що форум заполонили "дневные бабочки"? Венера в Меркурії)) Просто хвиля спамеров чи ботов, нажимаємо " скарга" і допомагаємо форуму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 (змінено) Ирина, вы гений! То бишь, модератор может ответить, что ему за это не платят, хочу модерирую, хочу нет, ответ типа, "Делать мне больше нечего!" Извините, а пользователю платят? Ему делать больше нечего? Для чего держать в штате столько бесполезного балласта? Совершенно не понимаю. Какая трудность заходить через "Непрочитанные ответы", всё увидеть и вместо набивания постов в бла-бла-бла-теме выполнить свою работу? (Я сейчас не о вас лично) Змінено 6 травня 2022 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 А мені ось цікаво, тобто ви вважаєте, що у модера телефон приріс до руки і він (а) постійно 24/7 на форумі? Я взагалі не зрозуміла вашего обурення, за генія дякую. Я зайшла на форум подивилась є скарги забанила, перед цим колеги зробили теж саме. Не хо нажимати скарга не нажимайте. С приводу баласта(( хто зараз може виконувати свою роботу той виконує, будуть сили, можливості у інших модерів вони знову підтягнуться до роботи... вам то яка різниця ???? Совершенно не понимаю (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 Во-первых, повторюсь: 3 часа назад, Фрай сказал: Я сейчас не о вас лично) Во-вторых, судя по количеству сообщений даже не знаю, что там кому приросло, телефон, планшет или клава? но если есть время реагировать на каждый пост, отследить и забанить политических оппонентов то найти время править ошибки или следить за спамерами найти также можно. Легко! Главное, помнить для чего тебя позвали в команду, удовлетворять нереализованные в жизни амбиции или поработать на благо форума? Как бы кому не хотелось, но личные пристрастия, симпатии/антипатии надо укрощать и помнить - правила для всех! В-третьих, имея 27 модераторов, судя по ежедневному присутствию некоторых на форуме и отсутствию сообщений, бо писать кроме как о войне то и нечего, а взгляды отнюдь не проукраинские, то наверно пора что-то менять в доме. Скажите, зачем команде нужен балласт которому, извините, в падло исполнять модераторские обязанности? Совершенно не понимаю! ) Не знаю, зачем накарябал? вам все равно, а себе лишний минус. ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 3 години тому, irina1969 сказав: С приводу баласта(( хто зараз може виконувати свою роботу той виконує, будуть сили, можливості у інших модерів вони знову підтягнуться до роботи... вам то яка різниця ???? Це останній раз, коли модератори взагалі з"являлися: Uvex's - 29 січня artline_ua - 5 лютого ukrfirstaid - 19 січня LM - 7 липня 2021 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 накинули,зробили " вумні " висновки,стало мабудь легше...кидайте далі в світі так багато форумів, наприклад " охота и рыбалка" ,але ж ви чомусь наш форум вирішили позбавити баласту, та з олівцем порахувати хто і коли виходив на роботу..гуляйтесь далі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 1 година тому, irina1969 сказав: накинули,зробили " вумні " висновки,стало мабудь легше...кидайте далі в світі так багато форумів, наприклад " охота и рыбалка" ,але ж ви чомусь наш форум вирішили позбавити баласту, та з олівцем порахувати хто і коли виходив на роботу..гуляйтесь далі Ви хоча б самі зрозуміли що пишете? Чи патрійотичні гасла зовсім мізки відбивають? Людина, яка боліє за свою справу, намагається довести що саме її справа варта уваги, а "патрійоти" - не подобається - іди звідси. Саме від такої поведінки, насамперед керівництва, форум з фахового будівельного ресурсу перетворився на політичний срач. Хоча... Мабуть так і повинно бути. Якщо бог хоче покарати, то він забирає розум. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 12 хвилин тому, Humanite сказав: Якщо бог хоче покарати, то він забирає розум Де ж ви так нагрішили? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2022 06.05.2022 в 21:14, Humanite сказав: Це останній раз, коли модератори взагалі з"являлися: Uvex's - 29 січня artline_ua - 5 лютого ukrfirstaid - 19 січня LM - 7 липня 2021 Один Кроковод з його мотивацією замінить десятьох) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_Nikol Опубліковано: 16 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2022 (змінено) Доброго вечора, шановні Модератори! Я там в темі про війну назбирав декілька цитат від одного нашого активного дописувача. Всі ці цитати мають трохи нецензурщини щодо наших різних форумчан. Вважаю це абсолютно неприпустимим в нашій спільноті! Підкажіть, будь ласка, як це правильно оформити. Тиснути кніпочку "ЖАЛОБА" на кожний його допис, чи можна якось вирішити питання оптом з баном данного ін.дивіда? Наперед вже дякую! Змінено 16 липня 2022 користувачем Serg_Nikol Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 16 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2022 1 час назад, Serg_Nikol сказал: Тиснути кніпочку "ЖАЛОБА" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_Nikol Опубліковано: 16 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2022 11 минут назад, Dealer сказал: Дякую за оперативну відповідь. Кніпочку натиснув) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 4 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2022 Добрий вечір. Хтось може допомогти розібратись. Ось скрін з особового кабінету. Що то за напис "65 баллов предупреждений". Це про що? Реально нижче тільки 30, 100 як би не вписуються, попередні були більше 2 років тому? Потім, що означає "никогда не истекут"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого … Цитата 16.02.2024 в 15:48, Dr.Yura сказав: "наблюдатель" ? та він в бані, писати на форумі неможе, лише дізлайкає де попало. щоб закрити йому доступ більше, треба щоб Флеш дещо поправив на форумі але йому зараз не до цього. Це не є проблемою, все в межах прав Супермодератора. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 травня Поділитись Опубліковано: 8 травня Доброго дня! Стикнувся з такою проблемкою. Вирішив в профілі замінити пошту на Гугловську. Форум відправив форму підтвердження - але вона так і не прийшла. Вже і чекав, перевірив правильність написання адреси пошти - нічого не допомагало. Повторна відправка нічого не дала. Замінив пошту на іншого поштового клієнта і все ок) Таке питання - це з Гуглом якісь трабли, чи просто я може не так щось робив? PS. Папку "Спам" перевіряв і взагалі перевернув всю поштову скриньку) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 18 серпня Поділитись Опубліковано: 18 серпня Добрий день! Не бачу альбомів у форумчан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз