Astrolog_ua Опубліковано: 7 листопада Поділитись Опубліковано: 7 листопада (змінено) Є невеликий ІМ і є потреба налаштувати рекламні компаніі + гугл шопінг. ну і взагали подивитися-оптимізувати сайт під SEO. по 500+ баксів на місяць рекламним агенціям не готов витрачати, але на "пиво" людина заробить. Змінено 7 листопада користувачем Astrolog_ua 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада 07.11.2024 в 15:27, Astrolog_ua сказав: Є невеликий ІМ і є потреба налаштувати рекламні компаніі + гугл шопінг. ну і взагали подивитися-оптимізувати сайт під SEO. по 500+ баксів на місяць рекламним агенціям не готов витрачати, але на "пиво" людина заробить. Короче, 75 баксів готові чітко, своєчасно платити? 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 11 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2 часа назад, МаТраС сказал: Короче, 75 баксів готові чітко, своєчасно платити? 🤣 Готові. За що хоч платити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада (змінено) 2 години тому, Astrolog_ua сказав: Готові. За що хоч платити? за прогнози ви що не бачите , що сарказм був. пишіть бюджет і конкретніше задачі. перекину знайомому, але ніхто за "пиво" не працює Змінено 11 листопада користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 11 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 1 час назад, МаТраС сказал: за прогнози ви що не бачите , що сарказм був. пишіть бюджет і конкретніше задачі. перекину знайомому, але ніхто за "пиво" не працює Є невеликий ІМ і є потреба налаштувати рекламні компаніі + гугл шопінг. що ще конкретніше написати - не знаю. бюджет я теж не розумію - бо, як завжди, розбіг цін великий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада Поділитись Опубліковано: 11 листопада 27 хвилин тому, Astrolog_ua сказав: Є невеликий ІМ і є потреба налаштувати рекламні компаніі + гугл шопінг. що ще конкретніше написати - не знаю. бюджет я теж не розумію - бо, як завжди, розбіг цін великий. ідіть ви мабуть на фріланс юа тоді Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз