fimasawina Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Добрый вечер Довольно большая топка с гильотиной, никогда практические не бывает чистым стекло и футеровка. Сколько не положи. Были и сырые и сухие дрова, и береза и (вот сейчас) бук — приходится нюхать нашатырь и тереть. У всех так? Что делать-то? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1) Натрите стекло мылом (хорошенько обильно намыливаете руки - а потом руками стекло) и дайте высохнуть. Потом для очистки стекла достаточно будет протереть влажной тряпкой.... Не забудьте перед новой топкой снова нанести мыло 2) Хотите, чтобы стекло как можно дольше оставалось чистым - используйте только сухие дрова и не загружайте полную топку - достаточно и половины (размещая дрова подальше от стекла) 3) Сажа прекрасно выгорает при сильном огне. Конечно, рекомендовать такой способ для очистки стекла (не все стекла могут выдержать большую температуру) нельзя, но футеровку так очистить можно. Также заметил, что сажа наиболее обильно образуется в режиме медленного горения или тления. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 51 хвилину тому, fimasawina сказав: У всех так? щоб хтось вам відповів чи у нього так само , потрібно як мінімум вказати модель топки. 54 хвилини тому, fimasawina сказав: Что делать-то? А що тут зробиш тільки бубен і танці типу , мила , золи та нашатирю. Сажа вигорає при певній температурі , а так як топка у вас велика то ви просто не наганяєте всередині камери згоряння достатньої температури. І оце ваше , "Сколько не положи." мабуть , недостатньо. Кладіть більше дров. І перевірте герметичність між дверцятами та склом , та між дверцятами та топкою. Звідки топка бере повітря для горіння ? ПС.. Спробуйте взяти сухі дрова та поколоти їх на тонкі чурки десь 30х30мм. і протопити ними. Це вам дасть велику температуру і одразу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз