anabioz Опубліковано: У вівторок в 12:45 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:45 (змінено) Вітаю. Хто може в приватних проконсультувати по вентиляції і покритикувати "задумку"? (трубами флексівент) Буду вдячний. Змінено У вівторок в 12:48 користувачем anabioz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: У вівторок в 13:26 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:26 так а чо приватно, всім цікаво, це-ж форум ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: У вівторок в 15:42 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:42 2 години тому, standov сказав: так а чо приватно, всім цікаво, це-ж форум ) Є свої моменти ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: У вівторок в 19:38 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:38 Підтримую винесення на форум 😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: В середу в 08:53 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 08:53 13 годин тому, TaurosRMK сказав: Підтримую винесення на форум 😀 Ні, чекаю, може хтось з гуру стукне в приватні з допомогою. Ці питання не для форуму. @fim, @razzil, @shneider_vova, @standov, @JohnnyD, @Dmode ... може хтось ще відгукнеться ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В середу в 11:05 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:05 2 часа назад, anabioz сказал: Ні, чекаю, може хтось з гуру стукне в приватні з допомогою. Ці питання не для форуму. @fim, @razzil, @shneider_vova, @standov, @JohnnyD, @Dmode ... може хтось ще відгукнеться ) я не гуру, я дилетант самоучка. Вам потрібні саме професійні кваліфіковані спеціалісти? бо постучатися то не проблема, але не зрозуміло чи то вам підійде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: В середу в 11:10 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 11:10 4 хвилини тому, standov сказав: я не гуру, я дилетант самоучка. Вам потрібні саме професійні кваліфіковані спеціалісти? бо постучатися то не проблема, але не зрозуміло чи то вам підійде. Одна голова гарно, а троє - то вже причина випити ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В середу в 11:12 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:12 1 минуту назад, anabioz сказал: а троє - то вже причина випити ) отожбо, тому і є мисля що в пабліке шось таке нетривіальне обговорювати доцільніше. Але зараз постучуся, чо не постучатися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: В середу в 11:59 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:59 У мене флексівент, @anabiozпитайте шо треба. Якщо це дійсно щось таке секретне, шо не можна виносити на люди)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз