Dendnepr Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 Ото і є дурість - оформлювати 5 кВт при трьохфазному підключенні. То, мабуть, "зекономили". поставивши запакований автомат. А потім РЕС міг і поміняти той автомат на згідно договірної потужності. та й поставити лічильник з обмеженням. Бо "економних" багато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 13 хвилин тому, Dendnepr сказав: Ото і є дурість - оформлювати 5 кВт при трьохфазному підключенні. Так могло історично скластись. Наприклад в моїх батьків по паперах 5 кВт 3ф, але автомат стоїться 25А, бо тоді так всім ставили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 28 минут назад, Dendnepr сказал: Ото і є дурість - оформлювати 5 кВт при трьохфазному підключенні. це вже в кожного своя ситуація. Вчора хватало і п'яти а сьогодні, коли прикупив шось потужніше вже і не хватпє 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 36 минут назад, Shturman1 сказал: це вже в кожного своя ситуація. Вчора хватало і п'яти а сьогодні, коли прикупив шось потужніше вже і не хватпє 5 по трьох фазах? це ж навіть духовку не вмикнути Змінено 31 жовтня 2024 користувачем Dendnepr 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В понеділок в 19:12 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:12 (змінено) Монтую щиток і потрібні відрізки на зʼєднання між автоматами і щитками, але не можу класифікувати кабель мідні моножили. Її діаметр 2.16-2.20мм, не можу вирахувати перетин. У мене виходить +/- 3 квадрати, а у таблиці такого немає. Що то може бути? Змінено В понеділок в 19:13 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В понеділок в 20:57 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:57 1 годину тому, Фрай сказав: Монтую щиток і потрібні відрізки на зʼєднання між автоматами і щитками, але не можу класифікувати кабель мідні моножили. Її діаметр 2.16-2.20мм, не можу вирахувати перетин. У мене виходить +/- 3 квадрати, а у таблиці такого немає. Що то може бути? Тю, пиэрквадрат) 2.16 это 3.66мм2. 2.2 - 3.8мм2 Это наверное то, что должно было быть 4 Да и в Гугле таблички есть 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В понеділок в 21:41 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:41 Я простіше рахую, 2.16 у квадраті помножити на 0.785 = 3.66, а це аж ніяк не 4 квадрата та й 2.2 також буде 3.8 квадрата, але 2.2мм то місцями )) скоріш за все ви правильно сказали, що 37 хвилин тому, ЯД сказав: Это наверное то, что должно было быть 4 Тобто, мало бути 4, а не є насправді, мабуть завтра куплю великі гільзочки та поставлю багатожилковий, бо навіть і 4 квадрата недотягує до 40А. хотілось красиво вигнути як у Енергона на фотках) та й моноліт наче краще в зʼєднаннях автоматів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: учора в 04:15 Поділитись Опубліковано: учора в 04:15 6 годин тому, Фрай сказав: хотілось красиво вигнути як у Енергона на фотках) Зазвичай там не моножила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 16 часов назад, Фрай сказал: Монтую щиток і потрібні відрізки на зʼєднання між автоматами і щитками, але не можу класифікувати кабель мідні моножили. Її діаметр 2.16-2.20мм, не можу вирахувати перетин. У мене виходить +/- 3 квадрати, а у таблиці такого немає. Що то може бути? Економ кабель. 16 часов назад, Фрай сказал: Змінено 22 години тому користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 17 хвилин тому, ashim1990 сказав: Економ кабель. Вже не згадаю вартість, але по ціні то було точно не економ, скоріше навпаки. але ж такі реалії нашого життя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) . Змінено 1 година тому користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 часов назад, Фрай сказал: Вже не згадаю вартість, але по ціні то було точно не економ, скоріше навпаки. Так тепер багато чого так: коштує немало, а якість 🙁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз