Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Посоветуйте хорошую болгарку в 2024

5ORBEX

Рекомендовані повідомлення

В 11.10.2024 в 21:29, Фрай сказал:

Так, чудова ідея і працює чудово. 
я ними користуюсь з того моменту як бош випустив перший диск з карбідом вольфраму, коштував він тоді 465грн, щось +/- 50$

Шикарний диск, різав навіть гвіздки які попадались у дошках, а загробив його випадково, переплутав болгарки і нарізав ним сталеву гофру.

Довго не купував новий, але вже так звик, що таки пішов і знову купив, вже у Епіцентрі, але їхні «боші» були галімою китайчатиною.

Аж випадково побачив у Дніпро-м по 150 грн і з тих пір користуюсь вже ними. Рекомендую для нечистого різу image.gif.c554355c0554ec1227166bdb8bb29c86.gif

Користуватись зубчатим кругом на болгарку також можна, але при умові, що ти повний дебіл і від твого каліцтва ніяким чином не постраждають інші люди.

знайшов два типу дисків для дерева у дніпро м

dnipro-m.ua/tovar/disk-tverdosplavnyj-dlya-ushm-ultra-125-mm/?campaignid=17136142487&adgroupid=&targetid=&adid=&network=x&keyword=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwgrO4BhC2ARIsAKQ7zUkpjBKglnoGPRoJjjpjInWy1MiUrKe9rg_sVSE4TcMsbYXtPJHwoTIaAu1LEALw_wcB

dnipro-m.ua/tovar/pilnyj-disk-125-222-3t/?campaignid=17724767207&adgroupid=&targetid=&adid=&network=x&keyword=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwgrO4BhC2ARIsAKQ7zUnL8mg8p-mLdkHDXQUfC4SJzT7Lh9SyH9bybUhCn3h2Igi3ihpFPtcaAu0UEALw_wcB

якби не хочу травматизму, але уноді звичайним диском користувався. може краще якийсь "спеціальний"?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Dendnepr сказав:

якби не хочу травматизму, але уноді звичайним диском користувався. може краще якийсь "спеціальний"?

Перший, з карбідом вольфраму.

другий має «зуби» і на відміну від дебілів-консультантів з Дніпро-м я б сам не ризикнув і нікому не раджу ставити на кшм.

А перший по безпечності нічим не відрізняється від роботи звичайного диску по металу.

• Лайк 2
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
В 07.10.2024 в 14:51, 5ORBEX сказал:

для определенных работ по дому

якщо ви купуєте собі, роботи не разові а регулярні, і в вас є трошки грошенят то раджу 2штуки мати (можна не одразу).

1. 115 акумуляторна, це штука яка прямо міняє дуже все та покриває 90% задач з x5 до зручності, по відношенню до болгарки на шнурку (в мене найдешевша ріобі щіточна)
2. 125 потужна провідна з регулятором швидкості, коли виникає раптом потреба або відрізати щось товсте або щось велике зачищати (в мене Metabo WEV 11-125, 1.1квт болгарка в компактному корпусі, абсолютний звєрь але достаю мабуть раз на рік бо п1)

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 14.10.2024 в 17:39, mrlacusta сказал:

Помогите выбрать  сетевую УШМ на 125  с регулятором оборотов для запила плитки по 45 град до 150 евро

Metabo WEV 11-125  дуже зручна, потужна, оберти не просідають, гарно-зроблена, регулятор працює без нарікань

Посилання на коментар

В 11.10.2024 в 17:55, Dr.Yura сказал:

Ви написали що 

"" парочку брусков с дерева"""

болгаркою це робити взагалі погана ідея, типу ставлять диск з зубами як на циркулярці і пішло поїхало... може закусити і може покалічити.

В 10.10.2024 в 20:13, 5ORBEX сказал:

парочку брусков с дерева и напилить пару заготовок с ABS пластика 3 мм (канцелярским ножом такое точно не порезать)

Для таких неметаллических материалов (дерево, пластики, ...) можно использовать :

- и простые отрезные по металлу 1.0 мм, тоже прекрасно режут, только будет запах.

- алмазный диск, тоже тонкий, я пользую такой, которым подрезаю плитку :

distar.ua/ru/product/krug-almaznii-vidriznii-1a1r-125-esthete

Во- первых, потому что уже есть,

во-вторых, если нужно что-либо отрезать (из неметаллического),

очень аккуратно и нельзя прилагать больших усилий.

На больших оборотах этот диск вообще не чувствует сопротивления материала.

Он просто "сдувает" лишнее, болгаркой можно крутить любые траектории реза, пофиг.

Как в масло !

Из минусов :

- пластики сразу греются по краям и начинают плавиться.

- дерево на срезе подгорает и темнеет.  

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

Тільки DeWalt. Як є гроші, то DWE4357 як грошей трохи менше то DWE4257.

Посилання на коментар

54 минуты назад, bigsphinx2010 сказал:

як грошей трохи менше

там різниця в ціні більше ніж в 2 рази :)

Посилання на коментар

1 година тому, Dealer сказав:

там різниця в ціні більше ніж в 2 рази :)

Бо як зовсім мало - тоді тільки чистокровний Китай з аліка 🙂

Посилання на коментар

51 минуту назад, bigsphinx2010 сказал:

Бо як зовсім мало - тоді тільки чистокровний Китай з аліка 🙂

я про DWE4357 і DWE4257

• Лайк 1
Посилання на коментар

24.12.2024 в 21:02, bigsphinx2010 сказав:

Тільки DeWalt. Як є гроші, то DWE4357...

Интересно, что в ней такого что имеет смысл отлистать аж 330 уе..?

У меня только одна болгарка этого бренда - DeWalt DWE4157F, под узкие задачи, всё остальное как-то не зашло...

Змінено користувачем Leon26
Посилання на коментар

27.12.2024 в 15:51, Leon26 сказав:

Интересно, что в ней такого что имеет смысл отлистать аж 330 уе..?

У меня только одна болгарка этого бренда - DeWalt DWE4157F, под узкие задачи, всё остальное как-то не зашло...

Бесщёточный движок - основная её плюшка. Ну и как во всём проф.инструменте такого класса разные защиты от перегруза, закусывания диска и т.п. 

Посилання на коментар

В 27.12.2024 в 15:51, Leon26 сказал:

Интересно, что в ней такого что имеет смысл отлистать аж 330 уе.

як в будь-якому професійному інструменті такого плану - зручність, продуманість, кльовий пластик, дрібниці з яких складається загальне враження і тп. А далі вже кожний вирішує чи хоче за те платити, я себе не зміг переконати що хочу за те платити коли тримаю інтрумент в руках пару раз в місяць. Якби працював ним кожен день то напевно рішення було-би інше. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 годин тому, bigsphinx2010 сказав:

Бесщёточный движок - основная её плюшка. Ну и как во всём проф.инструменте такого класса разные защиты от перегруза, закусывания диска и т.п. 

Для инструмента работающего с мелкой металлической стружкой, из-за сильных магнитов для меня это скорее минус чем плюс.

Посилання на коментар

13 годин тому, standov сказав:

як в будь-якому професійному інструменті такого плану - зручність, продуманість, кльовий пластик, дрібниці з яких складається загальне враження і тп. А далі вже кожний вирішує чи хоче за те платити, я себе не зміг переконати що хочу за те платити коли тримаю інтрумент в руках пару раз в місяць. Якби працював ним кожен день то напевно рішення було-би інше. 

Все це, і навіть трохи більше, ніж у цієї ДВ, можна купити у нас до 200 уо, модель Метабо наводив вище. Якщо не потрібні оберти 7600, то і в 150 уо можна вкластися.

Посилання на коментар

55 минут назад, Leon26 сказал:

Все це, і навіть трохи більше, ніж у цієї ДВ, можна купити у нас до 200 уо, модель Метабо наводив вище. Якщо не потрібні оберти 7600, то і в 150 уо можна вкластися.

Ну в мене метабо і є, але тактильно по відчуттям техніка деволт значно приємніша за метабо, при тому що метабо це теж дуже гарна техніка.

Посилання на коментар

22 години тому, Leon26 сказав:

Для инструмента работающего с мелкой металлической стружкой, из-за сильных магнитов для меня это скорее минус чем плюс.

Ну это если использовать её только для работ с металлом. А вот для штробления, бесщёточный движок подходит лучше.

Посилання на коментар

5 часов назад, bigsphinx2010 сказал:

Ну это если использовать её только для работ с металлом. А вот для штробления, бесщёточный движок подходит лучше.

безщіткові двіжки вже років 5 як взагалі не якась коштовна фіча, вже навіть гаражні китайці їх ліплять в свої подєлкі. Беремо рендомну в гуглі болгарку і вона майже напевно буде безщіткова. 

Посилання на коментар

30.12.2024 в 13:18, standov сказав:

безщіткові двіжки вже років 5 як взагалі не якась коштовна фіча, вже навіть гаражні китайці їх ліплять в свої подєлкі. Беремо рендомну в гуглі болгарку і вона майже напевно буде безщіткова. 

Мережевий безщітковий інструмент- доволі рідкісна річ. Так, у китайців вони теж є (у того-ж Дніпро-М була мережева безщіткова болгарка), але чистокровний Китай не йде ні в яке порівняння з професійним інструментом рівня ДеВолта чи Метабо.

Посилання на коментар

Хз коли я займався будівництвом багато хто  від плиточників до скульпторів по каменю користувалися макітою 9565 cvr або схожою моделлю від макіти з більш моментним редуктором. В мене також макіта вже років 10 взагалі без проблем.  

Посилання на коментар

16 часов назад, msgarry сказал:

Хз коли я займався будівництвом багато хто  від плиточників до скульпторів по каменю користувалися макітою 9565 cvr або схожою моделлю від макіти з більш моментним редуктором. В мене також макіта вже років 10 взагалі без проблем.  

так з ними і нема ніяких проблем

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...