Дмитрий Давыденко Опубліковано: 27 вересня Поділитись Опубліковано: 27 вересня Хочу пофарбувати ламінований плінтус з мдф. Підкажіть будь ласка як краще зробити. В мене змонтований плінтус Basic PURE+ Promo фірми Classen Holz. Я хочу пофарбувати його в колір стін. В мене є фарба Tikkurila Harmony та грунт Eskaro Luotto Tartuntapohja Aqua. Думаю трохи зачистити наждачкою плінтус, витерти та обезжирити поверхню, нанести валіком грунт а потім фарбу. Чи буде така фарба та грунт гарно триматись на такому плінтусі? Можливо є якісь поради як краще пофарбувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Напольные покрытия Опубліковано: 13 жовтня Поділитись Опубліковано: 13 жовтня (змінено) В Києві є організація, яка фарбує пульвіком на виробництві по ралу, треба тільки відвезти - забрати. У Тікуріли є свій ґрунт Отекс для таких гладких поверхонь, як поведе себе Гармонія з ґрунтом Ескаро - загадка. Спробуйте на одній планці, якщо не буде триматись, купіть Отекс. Сама фарба крута. Змінено 13 жовтня користувачем Напольные покрытия Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз